Ankieta: Kto wygra walkę wieczoru? Ankieta jest zamknięta. |
|||
Spence na punkty | ![]() ![]() ![]() |
3 | 21.43% |
Spence przed czasem | ![]() ![]() ![]() |
5 | 35.71% |
Brook na punkty | ![]() ![]() ![]() |
5 | 35.71% |
Brook przed czasem | ![]() ![]() ![]() |
1 | 7.14% |
Będzie remis | ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Razem | 14 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Brook vs Spence jr
|
27-05-2017, 11:47 AM
|
|||
|
|||
RE: Brook vs Spence jr
Pomyśleć, że już dzisiaj ta walka. Bardzo mocno na nią czekam. Co do typu: nie mam zupełnie pojęcia czego się spodziewać. Może nieśmiało, delikatnie kieruję swój typ w stronę Brooka, ale to tylko dla siebie, że jest bardziej doświadczony w takich walkach, na początku może sobie wypracować przewagę punktową, której nie puści już do samego końca. Tym bardziej, że walka odbywa się w Wielkiej Brytanii.
Wcześniej też będzie na co popatrzeć. George Groves - Fedor Czudinov to dla mnie zestawienie, które obroniłoby się jako main event. Widziałbym lekkiego faworyta w przypadku Czudinova, ale z racji tego, że walczy na obcym ringu, zapewne decyzję dostanie Anglik. Ciekawe co jest jeszcze w stanie pokazać Groves. Trzy nieudane walki o mistrzostwo świata, praktycznie ostatnia szansa na zdobycie tytułu - może to wpłynąć na niego negatywnie. Czudinov może nie ma wielkiego nazwiska, ale to bokser o umiejętnościach zdecydowanie na najwyższym poziomie. Jeśli zaboksuje odważnie, nie przestraszy się tłumu w Sheffield to może się okazać, że George nigdy nie będzie mistrzem. Do tego dochodzi fajny slugfest Allen - Thomas. No ja czekam ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości