Jesteśmy przed nokdaunem, w trakcie liczenia , czy po nokaucie?
|
23-05-2017, 10:56 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-05-2017 11:07 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
RE: Jesteśmy przed nokdaunem, w trakcie liczenia , czy po nokaucie?
Ja nie proponuje tu zmian, ten temat powstał z nie mojej inicjatywy, dałem tylko przykłady w punktach co ewentualnie
można było by zmienić według mojej wizji gdybym był w administracji to tak jak Petru który już snuje wizję premierowania przedstawiając program Nowoczesnej w poniedziałek. Jak i tak wiadomo że jego partia nie ma szans na rządy. Nie przeszkadza mi moderator, nie mam nie po drodze z Gogoliusem, pisze tutaj sam teraz to przynam bo odpowiada mi grono dość ściśłe , ja nie lubię znajdować się w gronie 300 komentarzy pod newsem bo mi się w głowie kręći. . 90 różnych nickòw. Szkoda tylko że nie ma już tutaj takich useròw jak @Redhawk, TomaszX, czy ulotniony ostatnio Wilczekstepowy. Maynard, Bestia napiszą po jednym poście na miesiąc. Punkty reputacji są ciekawe, są urozmaiceniem, nie przeszkadzają mi.Napisałem tylko przykłady które mogą się wiązać z ich negatywnym skutkiem. Nie ma rzeczy perfekcyjnych. Są przykłady różnych" pacjentów" ze zmiennymi charakterami. Może ich źieleń odstraszać tak jak czerwień odstrasza byka w zagrodzie. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości