Jesteśmy przed nokdaunem, w trakcie liczenia , czy po nokaucie?
|
23-05-2017, 09:14 PM
|
|||
|
|||
RE: Jesteśmy przed nokdaunem, w trakcie liczenia , czy po nokaucie?
@Gogolius
"Każesz" mi lewaka nazywac lewicowcem? Niedoczekanie Twoje. To dwie różne postawy jedna skrajna w stosunku do drugiej. Nie ma w polskim języku innego określenia w stosunku do poglądów ultralewicowych. Twoja sugestia jest analogiczna jakbym kretyna ,imbecyla , czy idiotę miał nazywac tylko wariatem. W jednym z państw skandynawskich zabroniono w szkole na osoby płci żeńskiej mówi dziewczynki. Podobno takie określenie je poniża , i napiętnuje przez co nie są równe wobec płci przeciwnej. Jeżeli będziesz mi narzucał i zabraniał stosowania określenia lewak to za takie praktyki Ciebie nazwę lewakiem nawet jeżeli miałbyś mnie dożywotnio zbanowac. Nie pozwolę sobie zakładac kagańca w myśl lewackich poglądów i narzucania poprawności. ----------------------------------------------------------------------------------- @Wietnam Ja na tym forum zmieniłbym..............wszystko. Zacząłbym od administratora Pisałem już kiedyś o tym szczegółowiej. Ale moje propozycje nikomu tu nie odpowiadają. Wiec zmieniajcie sobie według własnego uznania. Ja o boksie piszę gdzie indziej. Tam gdzie jest więcej wolności. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości