Krzysztof Włodarczyk
|
22-05-2017, 02:21 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-05-2017 02:25 PM przez Wit.)
|
|||
|
|||
RE: Krzysztof Włodarczyk
(22-05-2017 11:57 AM)Gogolius napisał(a): BOKS, wszystko spoko. Myślę, że Włodarczykowi nikt tutaj nie odbiera tego co jego, bo jednak dwa razy mistrzem świata został, bronił pasa często na wyjazdach a za Greena i Czakijewa należą mu się brawa.Jednak wygrana z Greenem została zdeprecjonowana przez Metzgera. (22-05-2017 11:57 AM)Gogolius napisał(a): Nie można chwalić boksera w momencie, gdy wygrywa na punkty po wałku/kontrowersyjnej decyzji nie pokazując nic co by go usprawiedliwało w kontekście turnieju wagi cruiser, tylko dlatego że ma zasługi.Ja go nie pochwaliłem. Po prostu uznałem, że uznawanie go za g., które już z Greenem pokazało jakim jest g. to przesada. Taki hejt dla hejtu, bez większej wartości merytorycznej, skoro po tej walce obił Czakijewa (wtedy niepokonanego). (22-05-2017 11:57 AM)Gogolius napisał(a): Diablo jest teraz w tym samym miejscu co Adamek - były mistrz świata i dobry bokser, który teraz jest mega past prime, słabnie z każdą walką, a promotorka i tv wmawiają nam, że to są ciągle wartościowe gwiazdy.W mojej wypowiedzi nie odniosłem się do tego. Również uważam, że Główka i Masternak sportowo ostatnio pokazali się nieco lepiej. @Metzger Twoim zdaniem cienkim. Dla mnie bardziej pasuje słowo 'ograniczonym' lub 'średnim / tylko dobrym'. Wirtuozem nie jest i również męczę się oglądając go. Ale KO na Czakijewie to dla mnie świetna "pamiątka". Tak jak KO Głowackiego na Hucku. Tak jak Gogolius napisał, dwukrotny mistrz świata. A niektórzy mieszają go z błotem. Taka to dziwna persona z Diablo. Ja chyba od zawsze mam do niego dystans i jestem nastawiony neutralnie. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 48 gości