Piłka nożna ogólnie
|
14-04-2017, 12:28 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-04-2017 12:30 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
(14-04-2017 05:46 AM)RSC-2 napisał(a): Niezły mecz. Lepszy niż niejeden w LE. Mylisz się, te forum również jest w pewnym sensie miejscem informacyjnym po to też są niektóre działy, Ja np gdy mam ochotę dowiedzieć się czegoś nowego o danym zawodniku czy gali, wcale nie wchodzę w większości od razu na stronę główną czy inny Yaleportal, mamy tu wątek (Aktualnośći) czy (nadchodzące gale). Tak samo niektórzy userzy czy goście forum mogą robić żeby dowiedzieć się czegoś z działu "Piłka nożna" poznać jakiś wynik czy opinie o danym spotkaniu. O rodzimej lidze też piszemy, jak nie zauważyłeś @Rsc, twoim zdaniem cały czas mamy pisać o GKS-sie? Nie widzę też nic złego w tym że interesujemy się meczami ligi mistrzów i jakimś poziomem sportowym również, umówmy się mecze drugiej ligi polskiej choć mogą zaciekawić emocjonalnie to w większości to kopanina. Liga mistrzów czy Liga Europy to kawał niezłego futbolu na najwyższym poziomie. Ja interesuje się oczywiście też meczami ekstraklasy, ale czy pisanie o lidze mistrzów, nawet jak poraz 15.253 raz gra Bayern z Realem to od razu musi być SNOBIZM I KOMPROMITACJA , jak to ująłeś ? Bo człowiek chce zobaczyć futbol na poziomie? |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 55 gości