Piłka nożna ogólnie
|
13-04-2017, 02:04 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
No ja tam wielkich zasług w Monaco nie widzę. Falcao depta obrońcę Borussi, który traci równowagę i pakuję piłkę do swojej bramki. Gol strzelony ze spalonego.
I gol z asysty Piszczka po jego koszmarnym błędzie ![]() Leicester przegrało z Atletico, ale nie skreślam ich. Gol z nieprawidłowego karnego, ale potem brak prawidłowego karnego, więc się jakoś to wyrównało. Choć ogółem sporo błędów sędziowskich w tych ćwierćfinałach. Co do Real-Bayern. Wracałem do domu i zakładałem, że Real powinien to wygrać, szczególnie że Bayern grał bez Lewego. Odpaliłem tv akurat tuż po tym jak Vidal strzelił na 1:0 i przez dobre pięć minut próbowałem zanalizować jak to Bayern może w ogóle zagrozić Realowi i czy to nie był fart. Potem jeszcze ten karny (też wzięty z barku), ale wcześniej poprzeczka Benzemy. Potem czerwona kartka, Ronaldo zrobił swoje -> ogółem to ta czerwona kartka trochę zamydla obraz bo wg mnie Real jest jednak dość wyraźnie lepszy jako całość od Bayernu, ma więcej jakości i mimo pewnych braków (słabszy bramkarz, niekompletna obrona) powinien wygrać, nawet jeśli Lewandowski zagra w rewanżu. Chciałbym zobaczyć Borussię, Leicester, Real i Juventus w półfinałach. A jeśli już pokonamy Barcę to życzę sobie jeden z dwóch pierwszych klubów, Real może być na finał ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 69 gości