Zimnoch-Rekowski
|
21-10-2016, 05:43 PM
|
|||
|
|||
Zimnoch-Rekowski | |||
21-10-2016, 06:06 PM
|
|||
|
|||
RE: Zimnoch-Rekowski
Przegrany może kończyć karierę, bo nie będzie sensu dalej tego ciągnąć skoro przegrywa się w takiej walce. Zwycięzca może się jeszcze łudzić, bo potencjalna walka z Mollo to coś ciekawego. Moim faworytem jest mimo wszystko Rekowski, bo Zimnocha nie tylko ostatnio nie da się lubić, ale także ciężko się go nawet ogląda.
|
|||
21-10-2016, 06:23 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-10-2016 06:27 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
Nowy trener podobno go czegoś nauczył, nabył nowych umiejętności... ....może pod względem tężyzny fizycznej wygląda
lepiej niż ostatnio, ale w te umiejętności po prostu nie wierze Zimnoch raczej nie pośiada zagięćia do Boksu, brak mu cohones , gość bał się wejść w wymianę z takim Troglodytą jak Bińkowski, nerwy są jego wrogiem w ringu. Reks widać załatwił sobie niezłe używki, wygląda jak cyklop brak mu tylko oka na środku czoła jak trafi porządnie na początku to Krzychu może oglądać kopalnie soli od góry. |
|||
21-10-2016, 08:29 PM
|
|||
|
|||
RE: Zimnoch-Rekowski | |||
21-10-2016, 11:07 PM
|
|||
|
|||
Nie ma czasu na opalanie, trenuje (z nowym trenerem)
Ciekawe czy Mollo włączy jutro stream na eliminator do walki z nim, Sobota popołudnie, chyba w robicie nie będzie |
|||
22-10-2016, 07:29 AM
|
|||
|
|||
Stawiam na punktowe zwycięstwo lepszego technicznie Zimnocha, dla którego jest to walka o wszystko i który powinien być silnie zmotywowany. W przeciwieństwie do Rekowskiego, który swoja walkę o wszystko przegrał z Wawrzykiem. Jemu nawet efektowny nokaut na Zimnochu da niewiele, bo mając blisko 39 lat i 2 porażki przed czasem w bilansie przy ogólnie skromnym dorobku, trudno liczyć na jakieś duże walki. Z pozostałych pewne niewielkie nadziej na przyszłość rokują Matyja, Kuliński i Kosela, którym życzę zwycięstw. Reszta mogłaby spokojnie dać sobie spokój z boksowaniem.
http://www.the-best-boxers.com |
|||
22-10-2016, 02:00 PM
|
|||
|
|||
Główna walka wieczoru od 23.00 w Polsat Sport news.
|
|||
22-10-2016, 04:32 PM
|
|||
|
|||
Po dłuższym namyśle stawiam jednak na Zimnocha PTS.
Biorę pod uwagę opinię nowego trenera, że nauczył go lepiej ciosy wyprowadzać. |
|||
22-10-2016, 06:30 PM
|
|||
|
|||
Jeżeli walka będzie na serio to Rekowski wygra to przez KO. Jednak stawiam, że Rex tej walki "nie może" wygrać , bo trzeba Krzysia holować jako opcje awaryjną dla Szpili
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
22-10-2016, 06:51 PM
|
|||
|
|||
Ta karta jest całkiem solidna. Main Event jest ciekawy, bo dla obu to walka o wszystko. Do tego takie nazwiska jak Łaszczyk, Kuliński czy Werwejko sprawiają, że chętnie to obejrzę
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości