Polskie podwórko: bokserzy, promotorzy i gale
|
05-08-2016, 11:42 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-08-2016 11:44 PM przez Wilczekstepowy.)
|
|||
|
|||
RE: Polskie podwórko: bokserzy, promotorzy i gale
Wie ktoś może za co siedział 6 lat Artur Łazarian? Bo jeżeli za to, co piszą na głównej userzy to jest to przegięcie, które nie powinno się wydarzyć. Nie lubię Grabowskiego a to byłby kolejny powód aby go nie lubić jeszcze bardziej. A czy tak jest, jak piszą userzy to nie mogę być pewny, bo ponoć Łazarian siedział za pobicie (wraz z 3 innymi koleżkami) ze skutkiem śmiertelnym krakowskiego rapera "Papuga". Pobicie miało nastąpić przy pomocy noży i maczet. Z tym jednak, jak ktoś przytomnie zauważył raper zginął w roku 2013/2014 więc nie wiem, o co tu chodzi - jak widać daty się nie zgadzają.
![]() W każdym bądź razie Łazarian ma zamiar wrócić na ringi zawodowe pod skrzydłami tego powyżej wymienionego przeze mnie promotora. |
|||
06-08-2016, 07:58 AM
|
|||
|
|||
Aż się zainteresowałem to sprawą. On nie mógł siedzieć 6 lat, bo 23 września 2011 (niecałe 5 lat temu) bokserorg wrzucił filmik z wywiadem z nim. Sprawa z jego udziałem w zabójstwie "Papuga" wydaje się być oczywista. Z tego co pozbierałem w sieci wynika, że siedział dwa lata w areszcie bez wyroku i ... sprawa się urywa. Wychodzi na to, że albo ani dnia w więzieniu nie spędził oficjalnie za zabójstwo lub dostał jakiś śmieszny wyrok. Żadnych inforrmacji na ten temat nie ma.
|
|||
06-08-2016, 08:49 AM
|
|||
|
|||
Kolejne patologgiczne szambo wpływa na Polski rynek.Gość jest bandziorem a media jeszcze zaczynają go promować.
|
|||
06-08-2016, 10:58 AM
|
|||
|
|||
Wilczek, chyba coś pomyliłeś. 6 lat nie walczył, ale do pierdla trafił później niż w 2010. Wydaję mi się, że nic specjalnego, już Binkowski wywoływał przyjemniejsze emocje.
|
|||
06-08-2016, 03:15 PM
|
|||
|
|||
Jeżeli chodzi o te 6 lat to zasugerowałem się jakąś wypowiedzą na forum.
|
|||
09-08-2016, 11:44 PM
|
|||
|
|||
24 września Balski zawalczy z Brudowem.
Rosjanin w walce z Diablo w ogóle nie pokazał serca. Jak będzie teraz? Jeżeli Brudow wyjdzie do ringu z serduchem przepełnionym energią to Balski może mieć na tyle poważne problemy aby przegrać? |
|||
12-09-2016, 01:26 PM
|
|||
|
|||
Tak sobie sprawdziłem ceny biletów na galę Balski vs Brudow i ku mojemu zaskoczeniu są w bardzo podobnym przedziale, jak na galę Głowacki vs Usyk. Zaczynają się od 60 pln (na galę Główki zaczynały się od 50 pln) - chyba, że były jeszcze tańsze wcześniej, bo teraz miejsca pozostały tylko w dwóch sektorach. Najdroższy bilet za 500 pln. Nie wiem kto na taką galę zdecyduje się na bilet za taką cenę.
|
|||
12-09-2016, 01:44 PM
|
|||
|
|||
No 500zł na taką galę to dno, chyba że dają obiad i szampana
![]() Co do najtańszych biletów, pewnie sporo zależy od miejsca, te bilety na Glowacki-Usyk za 50zł są pewnie daleko od ringu i oglądanie potyczki odbywa się przez telebim. |
|||
12-09-2016, 08:12 PM
|
|||
|
|||
Brodnicka - Torti
Sęk - Ngumbu Siwy - Kownacki Cieślak - Sillakh (!) Włodarczyk - Durodola (!!) Wach - Wawrzyk/Ugonoh Elegancko zapowiada się PBN w listopadzie, jest dużo lepiej niż się spodziewałem. Pierwsza walka mnie nie interesuje. Sęka czeka ciężkie zadanie, ale też zależy jak bardzo wypalony jest Ngumbu. Jeszcze niedawno dawał równą walkę Fonfarze i pamiętam, że niektórzy na forum mieli karty nawet w jego stronę. Trudny i niewygodny rywal, a też po samym Darku nie wiadomo czego się spodziewać. Kownacki - Siwy to trochę eksperyment, bo to dwaj raczej mało rozpoznawalni zawodnicy. Dla mnie 90% faworytem jest Kownacki, bo Siwy to na razie kelnerów w słabym stylu obijał. Ale nie narzekam, walka łatwa do sprzedania i w sumie też interesująca, bo a nuż Siwy pokaże coś, jak dostanie godnego przeciwnika? Cieślak - Sillakh jak dla mnie sztosik, najtrudniejsza walka w karierze Cieślaka, no już wybaczę nawet tego sobotniego Ilie. Boję się trochę, że Ukrainiec jest już trochę rozbity i pierwszy mocny cios rozstrzygnie pojedynek, ale do tego momentu będą czekać Michała męczarnie. Włodarczyk - Durodola to przede wszystkim świetny matchmaking (na papierze). Nokaut w powietrzu od pierwszej rundy, obaj panowie z dynamitem w łapskach. Krzysio faworytem, ale pierwsze trzy rundy będzie musiał być skoncentrowany jak nigdy dotąd. Potem raczej Nigeryjczyk opadnie z sił, oczywiście, jeśli wcześniej nie znokautuje Polaka, czego nie wykluczam. No i Wach z Ugonohem albo z Wawrzykiem. Obie starcia interesujące, ale w obu Wiking nie będzie dla mnie faworytem. Tak czy siak, emocje powinny mimo wszystko być. Spoko karta ![]() |
|||
12-09-2016, 10:54 PM
|
|||
|
|||
Aż nie chce się wierzyć w takie pary.
![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|