Mayweather vs Berto
|
12-09-2015, 03:36 PM
|
|||
|
|||
RE: Mayweather vs Berto
Krychu
Co ma walka z Soto Karassem do pojedynku z Lopezem? Nie powiedziałem nawet słowa o tym starciu, a ty mi z tym wyskakujesz nie wiadomo z jakiego powodu ![]() Gdybym pisał z boxreca na pewno jebnałbym, że Berto został przez Lopeza znokautowany ![]() Na bokser.org nie wchodzę. BMH Znaczy, to że da lepszą walkę niż Alvarez to akurat o to nietrudno ![]() ![]() Ja nie ukrywam, że średnio mnie ta walka kręci, spałbym dziś smacznie, ale undercard robi ogromne wrażenie i dla niego zarwę drugą nockę z rzędu. |
|||
12-09-2015, 03:51 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-09-2015 04:09 PM przez BMH.)
|
|||
|
|||
(12-09-2015 03:36 PM)kubala1122331 napisał(a): BMH Czyli wg. Ciebie Floyd ile mial tych dobrych walk w karierze? 2, 3? Bo umowmy sie, ze malo kto dawal nadzieje do konca ze ma szanse, lub ze jest do konca aktywny i sprawia powazne problemy. W karierze Roya Jonesa, i Floyda jest malo takich walk. W sumie kumam ocb. to raczej kwestia gustu, subiektywnego odbioru ma swoj chlopski rozum, niz tego co wydarzy sie w ringu. Dla mniem, walka dobra, to np. potyczka z Judahem, Hattonem, Maidana, Guerrero, Cotto, N'Dou, Corleyem, Castillo i wiele wiecej. Dobre od strtony umiejtnisci, techniki, pulapek byly tez z Alvarezem, czy Mannym z tym ze, nazwijmy je tymi nudnieszymi Floyd postawil na minimum, a rywale nie wykazywali zbyt wielkiej determinacji. Wg. mnie Berto ma wszystko, by na swiezosci pogonic staremu Floydowi kota. Jak go nie znokautuje(nie odbieram tego nikomu, taki sport), to z biegiem rund zacznie sie zarysowaywac wyrazniejsza przewaga faworyta. Floyd czasowka w rundach 10-12 ![]() |
|||
12-09-2015, 04:02 PM
|
|||
|
|||
a jak obstawiaćie drugorzędne pojedynki tej gali, ,?
Martirosyan vs Smith i Gonzalez vs Oquendo,? Takiego punchera jak Gonzalez zawsze się fajnie ogląda, . |
|||
12-09-2015, 04:03 PM
|
|||
|
|||
(12-09-2015 06:46 AM)kubala1122331 napisał(a): Money TKO do 10 rundy. Sorry, ale TEN Berto nie da rady. Naprawdę tego nie widzę. I tu nie chodzi o medialność, ale jeśli ktoś zostaje ZDEKLASOWANY przez Josesito Lopeza, jest obijany przez niego przez pięć rund jak dwuletnie dziecko przez matkę po alkoholu, a potem zostaje zwyczajnie znokautowany przez nie najmocniej bijącego pięściarza, to ja naprawdę nie wiem, gdzie szukać szans Andre. Chciałbym dobrego pojedynku, ale w niego nie wierzę. Z tej wypowiedzi można wywnioskować, że Berto został zdeklasowany przez Lopeza ( którego znokautował o.o), a w następnej walce dostał KO od jakiegoś pięściarza ( a KO dostał jedynie od Karasia) . Odpocznij Kubuś bo chyba Cie trzyma od wczoraj XD. "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka ![]() |
|||
12-09-2015, 05:36 PM
|
|||
|
|||
Krychu
Ja powaliłem jeszcze bardziej, bo napisałem, że Berto dostał KO od Lopeza. Jak dla mnie walka z Lopezem była do jednej mordy do czasu nokautu, i nie była to morda Meksykanina. Fragment o KO z tamtego posta wykasuj z pamięci, nie ma go ![]() BMH Można by tak dyskutować i dyskutować, ale nie ma po co ![]() |
|||
12-09-2015, 05:40 PM
|
|||
|
|||
Jestem już w domu, i zaczynam od Joshuy do rana,
![]() do usłyszenia, . |
|||
12-09-2015, 05:43 PM
|
|||
|
|||
Dzisiaj nocka obowiązkowa !,
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka ![]() |
|||
12-09-2015, 06:00 PM
|
|||
|
|||
(12-09-2015 05:36 PM)kubala1122331 napisał(a): BMH O to wlasnie chodzi. Poczekajmy jeszcze troche, a zobaczymy kto mial racje. A tu od poczatku taka wojna jak Hagler Herans, i co Wy na taki rozwoj wypadkow? Szanse Andre by znacznie podskoczyly gdyby Floyd chcial sie bic. ![]() |
|||
12-09-2015, 06:10 PM
|
|||
|
|||
Właśnie sobie wyobrażam jak Floyd przegrywa, a dzień później z bananem na twarzy pokazuje kupon od buka
![]() Ja dziś wstaję o 3:00, mam nadzieję że żadna walka z tej gali mnie nie ominie, a Floyd wejdzie do ringu tradycyjnie koło 5-6 rano. |
|||
12-09-2015, 06:39 PM
|
|||
|
|||
Pogonić Floyda mógłby każdy duży półśredni i co z tego?Berto nie dość że jest po kontuzjach to jeszcze nie jest specjalnie duży,nie ma on szans na zwycięstwo,natomiast walka może obfitować w trochę więcej wymian bo po to Floyd wybrał Berto by można było łatwo ale ładnie wygrać.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości