Pytanie sylwestrowo-noworoczne
|
31-12-2014, 02:11 PM
|
|||
|
|||
RE: Pytanie sylwestrowo-noworoczne
BMH
Wyzywanie na pokaz by lepiej sprzedać walke-trash talk. Pierwszy post napisał dla niepoznaki potem kazał zmienić na trash talk. |
|||
31-12-2014, 02:13 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-12-2014 02:13 PM przez KrychuTMT.)
|
|||
|
|||
Na głównej czy onecie obrzucają się gównem pod tematami/artykułami związanymi bezpośrednio z boksem, my do tego mamy trash talk. Nie ma czego porównywać, btw pierydolę konkurencję.
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
31-12-2014, 02:29 PM
|
|||
|
|||
To jak ma tu być wizytacja z konkurencji-chciałbym pozdrowić całe grono redaktorów,administratorów,moderatorów oraz użytkowników.Licze że gdy dołącze do waszego grona w 2015 zrobicie mnie jakimś redaktorem lub moderatorem.Pozdrawiam i życze szczesliwego nowego roku.
|
|||
31-12-2014, 06:26 PM
|
|||
|
|||
Zgadzam się - Ten temat "trash talk" to był głupi pomysł. Sander, Bestia czy Maynard zajmijcie się tym najlepiej, bo to słaba wizytówka. Sorka za zamieszanie.
|
|||
31-12-2014, 08:23 PM
|
|||
|
|||
Temat usunięty...
http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
01-01-2015, 11:06 AM
|
|||
|
|||
@Sander
Wszystko zrozumiałem. --------------------------------------------------------------------------------- Natomiast odpowiedzi na Twoje pytania jakie zadajesz mi w tych dwóch swoich wpisach w tym temacie są zawarte w moich wyjaśnieniach jakie napisałem w dniu 28.12.2014 w temacie ” Czy Forum i Bokser.org to dwa inne światy? Konkurencyjne?” Niczego tam nie pominąłem. Dlatego nie rozumiem dlaczego pytasz o coś co ja już wcześniej wyjaśniałem? |
|||
24-01-2015, 09:34 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-01-2015 09:35 PM przez RSC-2.)
|
|||
|
|||
Czy jest taka możliwość aby komentarze pisane na stronie głównej ukazywały się jednocześnie na stronie forum?
Najlepiej od razu w temacie „Najbardziej śmieszne (żenujące), ciekawe komentarze, ze strony głównej bokser.org" Byłoby to praktyczne rozwiązanie z dwóch powodów. 1 I tak prawie cały bokser,org jest tu kopiowany. 2.Zaoszczędziłoby to niektórym czasu na czynność kopiuj-wklej A tak byłyby wszystkie i beka na całego. Tylko z kogo? |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości