Leszek Dudek dla forum.bokser.org
|
06-04-2014, 03:03 PM
|
|||
|
|||
RE: Leszek Dudek dla forum.bokser.org
Ja również żadnego wielkiego napływu nowych ludzi w jednym czasie bym nie chciał...
Niech co jakiś czas dojdzie 1-2 osoby i będzie optymalnie. Forum przy liczbie 30-40 aktywnych userów kompletnie straciłoby duszę. |
|||
06-04-2014, 07:41 PM
|
|||
|
|||
No dokładnie. To cała istota forum, o wiele bardziej kameralne grono jednak o większej wiedzy i kulturze. Odskocznia od strony głównej, spamu i całego tego zamieszania. To jest właśnie to co czyni to forum tym czym jest.
|
|||
06-04-2014, 08:54 PM
|
|||
|
|||
Dobry wywiad, Sander. Forum jest, jakie jest, ale przynajmniej można się tu dowiedzieć rzeczy, których nie przeczyta się na stronie głównej ORGa.
|
|||
06-04-2014, 08:57 PM
|
|||
|
|||
Ja myślę, że na forum są wszyscy, którzy chcą merytorycznie i kulturalnie dyskutować o boksie. Reszta wybrała po prostu poziom głównej. Każdy ma coś dla siebie
![]() ![]() |
|||
06-04-2014, 11:04 PM
|
|||
|
|||
Pakman
Ja wprost uwielbialem stronę glowną, do czasu gdy pojawila się kolejna odslona forum.Glowna może jeszcze zaskoczyć nas poziomem, po wyrzuceniu troli stare czasy B.O powrocą. ![]() http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
12-04-2014, 09:09 PM
|
|||
|
|||
Jak mawiał J. Tomaszewski, "Gdy w burdelu nie idzie, to nie wystarczy pomalowanie ścian (w przypadku orga zmiana layoutu na nowy), tylko trzeba wymienić panienki". Np. Szanownego Pana L. Dudka, który twierdził, że Masternak wypunktowałby Włodarczyka 3 x 120:108.
![]() |
|||
12-04-2014, 09:20 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-04-2014 01:58 PM przez BMH.)
|
|||
|
|||
(12-04-2014 09:09 PM)ManagerSilnego napisał(a): Jak mawiał J. Tomaszewski, "Gdy w burdelu nie idzie, to nie wystarczy pomalowanie ścian (w przypadku orga zmiana layoutu na nowy), tylko trzeba wymienić panienki". Np. Szanownego Pana L. Dudka, który twierdził, że Masternak wypunktowałby Włodarczyka 3 x 120:108. Jeszcze tego brakowalo, zeby miec do kogos zal bo ma wlasny typ na walke. Ogarnij sie, bo o boksie za wiele do powiedzenia nie masz poza pociskiem na Adamka, i wbijaniu szpilek innym, w tym przypadku Dudasowi, ktory wiedza cie zjada i wypluwa. ps. Ja tez postawilbym na Masternaka z Wlodarczykiem. ![]() ![]() |
|||
13-04-2014, 01:29 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-04-2014 01:33 PM przez Krzych.)
|
|||
|
|||
Kiedyś też bym postawił na Mastera ze względu na to, że układ stylów byłby bardzo niekorzystny dla Diablo, ale niestety przy takich brakach jakie się ujawniły u Mastera trudno mi jest sobie wyobrazić cokolwiek innego niż czasówkę na Masterze. Nie takich Diablo rozkładał nawet obrywając wcześniej przez całą walkę. Diablo to co prawda nie Drozd jeżeli chodzi o mobilność, szybkość i aktywność ale z Masterem raczej by się nie spiął jak zazwyczaj i zaboksowałby na luzie jak z Fragomenim, były aktywniejszy i po prostu lepszy niż zwykle. Wcześniej Master przeżywał rozkwit a Diablo ledwo wygrywał, teraz jest odwrotnie i można by powiedzieć, że wszystko jest na swoim miejscu.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości