Wasze ulubione gry !
|
24-03-2014, 06:39 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-05-2014 01:05 PM przez DrJarema96.)
|
|||
|
|||
RE: Wasze ulubione gry !
Moją ulubioną gra jest oczywiście Battlefield, gra jest świetna nieprzewidywalna i naprawdę można w nią pograć , ale wymaga wprawy o doświadczenia, według mnie najlepsza strzelanka ostatnich czasów...
____________________ Ty również tam zajrzyj serwerownia ceny niższe już nie będą! |
|||
02-04-2014, 11:20 AM
|
|||
|
|||
Jeżeli chodzi o gierki to ja również polecam Battlefield i masz rację III cześć była najlepsza moim zdaniem, ostatnio wróciłem też do GTA dla mnie te dwie gierki są idealne nie ma lepszych, chyba że jeszcze Call of Duty
|
|||
02-04-2014, 11:22 AM
|
|||
|
|||
Kuźwa natrafiłem dziś w Mediamarkt na 4 części Hitmana w cenie 10 zł
|
|||
02-04-2014, 07:14 PM
|
|||
|
|||
Grał ktoś w Silent Hilla 2?
Obecnie przechodzę i gra ma naprawdę świetny klimat grozy (pewnie nie jeden co ma słabe nerwy narobił w gacie przy SH2), szczególnie w nocy ze słuchawkami na uszach |
|||
02-04-2014, 07:15 PM
|
|||
|
|||
Grałem w jedynkę, która była też bardzo mocna, o dwójce słyszałem wiele kapitalnych opowieści i na pewno w końcu w nią zagram Tym bardziej, że właśnie poszukuję gry w którą by pograć, a ty żeś mi kapitalny pomysł podsunął
|
|||
02-04-2014, 07:33 PM
|
|||
|
|||
Gorąco polecam!
Średnio przepadam za horrorami i trochę sceptycznie podchodziłem do SH2, ale jak już zacząłem grać to wciągnęła mnie to na dobre. Bardzo podoba mi się, że SH2 to nie milion różnych potworów i strzelaniny non stop, tylko fantastyczny klimat, mrok, oraz fabuła jak z dobrego filmu (bohater dostaje list od żony, wszystko jest ok poza tym, że... kobieta od 3 lat nie żyje). Nastrój daje czasem w kość. Wczoraj szedłem korytarzem w opuszczonym więzieniu, dosyć ciemno, nieprzyjemnie - do moich uszu dociera tylko odgłos czyichś kroków i sapania, kiedy ani przede mną, ani za mną nikogo nie ma, a do tego nie widać co znajduje się w celach obok których przechodzę. Trudno przy czymś takim zachować poker face Jest też kilka łamigłówek, jednak nie są zbyt ciężkie, można gładko je ogarnąć i są fajnymi ciekawostkami. Gra ma jakieś 13-14 lat, ale dalej ma kopa ^^ |
|||
02-04-2014, 07:36 PM
|
|||
|
|||
Kuźwa grałem w to chyba kiedyś na PS 1 W jednej z misji w jakiejś klatce uwięziony był pies w jakimś ciemnym pomieszczeniu z tego co pamiętam albo kot Gra ma kapitalny klimat i jest to naprawdę coś więcej niż gra.
|
|||
02-04-2014, 08:02 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-04-2014 11:36 PM przez BMH.)
|
|||
|
|||
Silent Hill(czesci nie pamietam, ale chodzilo sie kobieta) gralem dawno temu w kilka osob(klimat wiec chujowu) u znajomka bo nie kazdy mial ps2. Jakis czas temu przeszedlem inna czesc(link ponizej). I powiem tak.. klimat byl zajebisty, ale po zakonczeniu bylem bardzo rozczarowany... jakos za krotko to wszystko trwalo(a moze to przez to uciaknie na paranoi tak czas zlecial?) no i wku*wia ze nie mozna bic potworow. Wychodzi na to, ze trzeba obadac dokladnie SH2
Co moge polecic na ps2(na 3 mnie stac) to resident evil 4. Ta gierka ma mega klimat, tego silenta w ktorego ostatnio gralem to zjada. Gry dobra sprawa. Raz na kilka miesiecy najdzie mnie faza, ze lubie w nocy troche "poszczypac". Generalnie, to gustuje w mrocznym, czasem w brutalnym klimacie. Manhunt 1 i 2, czy Suffering 1 i 2, Resident evil4, to pozycje godne polecenia jak ktos lubi w nocy sie odstresowac(wlasciwie to podskakiwac w naglych momentach). |
|||
07-04-2014, 09:04 PM
|
|||
|
|||
Też lubie sobie od czasu do czasu zagrać na mojej ps2.Uwielbiam Killzone'a ,uważam że to świetna gra.
|
|||
07-04-2014, 09:32 PM
|
|||
|
|||
Moja ps2 leży zakurzona w szafie . Chyba czas ją odkurzyć i pograć w Tekkena 5 .
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości