Najbardziej śmieszne (żenujące), ciekawe komentarze, ze strony głównej bokser.org
|
07-03-2014, 04:11 PM
|
|||
|
|||
RE: Najbardziej śmieszne (żenujące) komentarze, jakie przeczytaliście na bokser.org
Znowu..?
|
|||
07-03-2014, 04:36 PM
|
|||
|
|||
RE: Najbardziej śmieszne (żenujące) komentarze, jakie przeczytaliście na bokser.org
(07-03-2014 03:56 PM)cop2 napisał(a): No coz, nudzicie mnie tym tematem, ale jak juz tak koniecznie chcesz sie dowiedziec, to nigdy nie przyszlo ci do glowy, ze ta cale "legenda" czy cokolwiek z tym zwiazane jest zwykla zabawa, czescia ironicznego podejscia do sytuacji? Właśnie, że wsadzenie w cudzysłów słowa legenda oznaczało moje ironiczne podejście do sprawy, tak w kwestii wyjaśnienia. Mam nadzieję, że skoro ten temat tak ciebie nudzi, to nie będziesz się w nim udzielał - nie ma nic gorszego niż robienie wbrew sobie ^^ Ups... znowu napisałeś w tym wątku. Widać jakaś wirtualna forma masochizmu W każdym razie, proponuję zignorować mój post - tak, abyś się bardziej nie wynudził ^^ Z mojej strony to na razie tyle. (07-03-2014 03:57 PM)BMH napisał(a):(07-03-2014 03:47 PM)redd napisał(a): U copa w mieście pozamykali wszystkie zakłady bukmacherskie. Tak ich zdzierał z kasy, że doszli na skraj bankructwa. Dosłownie istny dom wariatów mamy ostatnio na forum |
|||
07-03-2014, 06:21 PM
|
|||
|
|||
Ale przecież on otwarcie w praktycznie każdym poście daje Wam do myślenia, że to wszystko co pisze to nic więcej jak brednie! ''wirtualny cop'', rozumiecie o co chodzi? o to, że ten gość stworzył sobie postać ''cop-a'' .
|
|||
07-03-2014, 06:23 PM
|
|||
|
|||
Czytając ten temat mam niezłą radochę, jeśli cop jest taki mitoman i psychopata(nie mam oświadczę lekarza kieruję się jedynie opinią BMH) to co z nim piszecie??? Joker dalsze prowokację tak prymitywne będą karane ostrzeżeniami i tyczy się to wszystkich.Wykażcie się odrobiną rozsądku i zaprzestańcie z nim pisać.
http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
07-03-2014, 06:33 PM
|
|||
|
|||
Wybacz BESTIA przez moment dałem się ponieść i poczułem się jak na głównej.Usune post :/
|
|||
07-03-2014, 06:44 PM
|
|||
|
|||
Z glownej, gdzie z artykulu jednoznacznie wynika, ze Matthysse, i Thurman moga wystapic na jednej gali, ale w oddzielnych walkach. Czy ludzie nie czytaja tekstu zanim cos napisza?
Autor komentarza: szansepromotions Data: 07-03-2014 18:20:38 Thruman-Matthyyse to walka roku. Chociaż walka Lucasa z Garcią też nią miała być , a wyszła lura |
|||
07-03-2014, 07:19 PM
|
|||
|
|||
http://www.bokser.org/content/2014/03/07.../index.jsp
Cytat:Dwóch najmocniej bijących pięściarzy bez podziału na kategorie |
|||
07-03-2014, 10:53 PM
|
|||
|
|||
RE: Najbardziej śmieszne (żenujące) komentarze, jakie przeczytaliście na bokser.org | |||
07-03-2014, 11:37 PM
|
|||
|
|||
Joker
A co napisałeś? Krychu Tak to wkleiłeś, że byłem pewien, że ja to napisałem Aż się cholera przestraszyłem Panowie Ładnie polecieliście. Widzicie, wy jedziecie na walkę, a ja biedny nawet w TV nie obejrzę, bo polska stacja nie przekazuje live tej gali Nie wiem czy jestem godzien, aby być na tym forum Czekam na wyrok |
|||
08-03-2014, 07:14 AM
|
|||
|
|||
Kubala
A takie tam lewatywy,azbesty,ule i inne stworki |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 160 gości