| 
					Artur Szpilka
				 | 
| 
					19-09-2013, 07:30 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-09-2013 07:30 PM przez Martin.)
| 
 | |||
| RE: Artur Szpilka 
					Szpilka poniekąd wywodzi się ze środowiska kibicowskiego/kibolskiego. Dlatego Wiślacy są na niego wściekli. Powinien na samym początku odciąć się od tego, skoro ma "przyjaciół" jednocześnie w Wiśle, Cracovii, Widzewie i innych ekipach co jest jednak swego rodzaju schizofrenią... Nie jestem przekonany czy ostatecznie na tym zyska czy straci. Zafałszowany obraz kibiców w mediach być może doprowadzi do tego, że część "januszów" go jeszcze bardziej polubi, ale ci "kumaci" wprost przeciwnie. | |||
| 
					19-09-2013, 07:33 PM 
| 
 | |||
					@kubala Ta znam takich ludzi i to sporo, ale nie ma się czym chwalić.Tak właściwie to masz racje , po prostu chciałem sobie wmówić, że nikt starszy takich bzdur nie wypisuje . Dobrze Szpila zrobił , przyjaźń jest ważniejsza od ultimatum wystawionego od jakieś ekipy , ciekawe ile tych wielkich nożowników by się wyparło swoich bliskich bo koledzy z ekipy tego chcą . Nie uważam że kibice są bydłem , rozumiem przywiązanie do barw , wielu moich kolegów aktywnie kibicuje ale przyjaźń powinna być ponad podziały ! "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka   | |||
| 
					19-09-2013, 07:38 PM 
| 
 | |||
					Kto to są "Janusze" ?
				 ![[Obrazek: lebron-james-cavs-fan-elite-daily1.jpg]](http://www.famaweb.com/images/destacado/lebron-james-cavs-fan-elite-daily1.jpg)  | |||
| 
					19-09-2013, 07:43 PM 
| 
 | |||
					takie Janki z wąsami albo bez. Przeważnie mówią że pudzian jest najlepszy w MMA na świecie i tylko Khalidov może go pokoanć. "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." | |||
| 
					19-09-2013, 07:43 PM 
| 
 | |||
					@Pakman Wydaję mi się , że chodzi o niedzielnych kibiców   "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka   | |||
| 
					19-09-2013, 07:48 PM 
| 
 | |||
					@KrychuTMT ''Dobrze Szpila zrobił , przyjaźń jest ważniejsza od ultimatum wystawionego od jakieś ekipy'' Nie jakiejś ekipy tylko ekipy z którą się utożsamiał, miał się za jednego z nich. | |||
| 
					19-09-2013, 08:01 PM 
| 
 | |||
| RE: Artur Szpilka (19-09-2013 07:48 PM)Sander napisał(a): @KrychuTMT No to skoro utożsamiał się z nimi to postąpił źle i tyle w temacie . Myślałem, że Szpilka to zwykły piknik który tworzy mit wielkiego ultrasa   "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka   | |||
| 
					19-09-2013, 08:12 PM 
| 
 | |||
| RE: Artur Szpilka | |||
| 
					19-09-2013, 08:20 PM 
| 
 | |||
					Ja naprawdę pierwszy raz słyszałem o jakiś Januszach. Nie chodzę na mecze naszych piłkarskich superdrużyn. Pewnie określenie ze stadionu.
				 ![[Obrazek: lebron-james-cavs-fan-elite-daily1.jpg]](http://www.famaweb.com/images/destacado/lebron-james-cavs-fan-elite-daily1.jpg)  | |||
| 
					19-09-2013, 08:21 PM 
| 
 | |||
					Janusz gdy gra kadra ogląda mecz w czapce z rogami    | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości