| 

Saul Alvarez

| 

| 

22-04-2013, 08:55 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 
				RE: Saul Alvarez 

Ward też by bronił obu, gdyby nie odwołano nieszczęsnej walki z Pavlikiem. Także Meksykanie i zawodnicy najbogatszych amer. promotorów są w zdecydowanie lepszej sytuacji, niż mało znany Japończyk z najniższej kategorii wagowej, na którego pas czyhał pompowany dolarami Chińczyk...

| 
		|||
| 

23-04-2013, 09:17 AM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Walki z Martinezem czy Floydem to byłyby dla Alvareza prawdziwe szkoły przetrwania. Zarówno Money jak Maravilla to prawdziwi profesorowie. Bardzo inteligentni w ringu, doświadczeni, sprytni, bijący z różnych płaszczyzn i mają to co mogłoby Canelo zabić - swoim stylem i umiejętnościami potrafią swoich rywali do bólu irytować i wprowadzać w stan bokserskiej bezradności. Ciekawi mnie jak na tle takich wyjadaczy wypadłby ten robiący furorę lecz ciągle młody Meksykanin. Czy potrafiłby dostosować się do tych bokserów? 

A może spotkałby go los Chaveza który był bezradny w walce z dumą Argentyny?  | 
		|||
| 

15-08-2013, 06:05 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Zastanawiam się kiedy Canelo zmieni kategorię wagową na wyższą. Bo skoro w tak młodym wieku, na miesiąc przed walką ma do zbicia jeszcze prawie 7 kg, to chyba nikt nie wierzy, że utrzyma się w junior średniej do końca kariery (dopiero skończył 23 lata!). Podejrzewam, że w niedalekiej przyszłości Saul będzie zmuszony do przejścia do wagi średniej. Wyżej już będzie ciężko, bo nawet w średniej będzie należał do tych niższych bokserów. 

Mam pomysł. Walka Alvarez - Chavez Jr bez limitu wagowego. Co wy na to?  | 
		|||
| 

15-08-2013, 09:02 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

On te 7 kilo na miesiąc przed walką ma od paru lat, przed każdą walką. Wszystko w normie. Do końca kariery się pewnie nie utrzyma w tej kategorii, ale jeszcze parę lat może w junior średniej boksować. 

Walka Alvarez - Chavez Jr bez limitu wagowego? Wychodzi Chavez 190+ lbs vs Alvarez 170+ lbs, Chavez już do średniej pewnie nie wróci.  | 
		|||
| 

02-10-2013, 06:12 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Szacunek Canelo. Fajnie, że młody milioner umie się dzielić. 

http://www.bokser.org/content/2013/10/02.../index.jsp  | 
		|||
| 

02-10-2013, 06:19 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Pewnie dziennikarz mu kazał stać w tej pozycji z łopatą dwa tysiące razy zanim dobrze wyszedł. 

Potem Canelo rzucił łopate w pizdu, wydarł morde na wszystkich że pobrudził jeansy i wrócił do domu    
				"..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..."  | 
		|||
| 

02-10-2013, 06:57 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Autor komentarza: AdamekFightPL  

Data: 02-10-2013 19:05:40 Wyobrażacie sobie Floyda w takiej sytuacji? niestety... Mayweather woli spalić kilka set dolarów na pokaz albo wyrzucić kilkadziesiąt tysięcy w tłum. To komentarz RedHawk dotyczący tej sytacji. Nie wiem czy wiesz, ale Mayweather też cząsto udziela się w akcjach charytatywnych.  | 
		|||
| 

02-10-2013, 07:27 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

No tak, Floyd na pokaz rozdaje jedzanie i hajs dla biednych, a Saul(nie na pokaz?? Dziwne, ze dal sobie zrobic fote...) przerzuca bloto. Mimo wszystko wyadje mi sie, ze wiecej korzysci maja ci obdarowani hajsem. 

![]()  | 
		|||
| 

02-10-2013, 07:47 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

I ta łopata to jakaś pusta nie?

| 
		|||
| 

02-10-2013, 07:49 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Czy to tak naprawdę  jest istotne czy robią to na pokaz? Ważna jest pomoc jak otrzymają potrzebujący , interes w tym przypadku Alvareza to powinna być sprawa drugorzędna .

"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka  

| 
		|||
| 

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

| 

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 12 gości

![[Obrazek: Putin+bitch+slaps+hillary+hillary+clinto...430740.gif]](http://new1.fjcdn.com/gifs/Putin+bitch+slaps+hillary+hillary+clinton+started+a+war+of_47dd2b_5430740.gif)