| 
					Gamboa Technical Training
				 | 
| 
					11-01-2012, 09:39 PM 
| 
 | |||
| Gamboa Technical Training | |||
| 
					11-01-2012, 11:18 PM 
| 
 | |||
| RE: Gamboa Technical Training 
					Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Za je bis tee... ![[Obrazek: haye-wlad-exchange.gif]](http://i1164.photobucket.com/albums/q579/Mattbd/haye-wlad-exchange.gif) They think they're good, I know I'm great ;] | |||
| 
					12-01-2012, 09:06 AM 
| 
 | |||
					Naprawdę Gamboa jest niesamowity.
				 | |||
| 
					13-01-2012, 03:39 PM 
| 
 | |||
					@up W końcu to stara kubańska szkoła boksu, z której wywodzili się znakomici technicy i siłacze, mam na myśli Stevensona, Savona, Solisa (dzięki tłuszczowi widać teraz dużą utratę siły, dla niedowiarków pragnę polecić walkę z Haye'm - oczywiście w amatorce, MŚ Belfast 2001 waga ciężka), Balado, Rigondeaux i wspomniany Gamboa. Boks - nie dzieli nas a łączy. | |||
| 
					13-01-2012, 07:49 PM 
| 
 | |||
					Muszę przyznać, że robi wrażenie. I to duże
				 | |||
| 
					13-01-2012, 08:07 PM 
| 
 | |||
					Rigondeaux moim zdaniem pokonał by Donarie
				 | |||
| 
					13-01-2012, 09:40 PM 
| 
 | |||
					@BESTIA A ile walk Donaire i ile walk Rigondeaux widziales? I z jakimi zawodnikami? Moim zdaniem jest za wczesnie na takie deklaracje. Donaire na pewno bylby w tej chwili duzym faworytem, bo jest sprawdzony. | |||
| 
					13-01-2012, 10:27 PM 
| 
 | |||
					Fryto666 Widziałem kilka walk Donarie w boksie zawodowym te najwazniejsze jego walki, ale widziałem też walki Rigondeaux i jestem pod wrazeniem i według mojej oceny lepszy jest właśnie Rigondeaux.Donarie będzie duzym faworytem bo jest sprawdzony no nie wiem,a ja nie składałem zadnych deklaracji bo nie jestem Rigondeauxem więc nietrafnie uzyte słowo. | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości