Wesołych Świąt !
|
18-12-2012, 04:29 PM
|
|||
|
|||
Wesołych Świąt !
Z okazji zbliżających się świąt Bożego Narodzenia życzę wszystkim użytkownikom tym forum dużo szczęścia, zdrowia, miłości i jak najwięcej pięściarskich emocji w 2013 roku. Wiem, że niektórzy czołowi polscy bokserzy odwiedzają to forum. Życzę im następująco: Tomaszowi Adamkowi pokonania Cunninghama i Pulewa oraz jak najmniejszego uszczerbku na zdrowiu w walce z Władimirem Kliczką, Krzysztofowi Włodarczykowi unifikacji oraz cierpliwości w czytaniu komentarzy na głównej stronie bokser.org, Arturowi Szpilce opamiętania, Grzegorzowi Proksie normalnego promotora i trenera z prawdziwego zdarzenia, Andrzejowi Fonfarze tytułu mistrza świata, Mateuszowi Masternakowi aby nie potrzebował pomocy sędziów od wójka Sauerlanda.
Na koniec poprosiłbym was o podsumowanie mijającego roku w kategoriach: 1. Bokser roku 2. Walka roku 3. Nokaut roku 4. Objawienie roku 5. Rozczarowanie roku 6. Wałek roku |
|||
18-12-2012, 04:37 PM
|
|||
|
|||
RE: Wesołych Świąt !
1. Andre Ward
2. Rios - Alvarado 3. Pacquiao - Marquez 4. Gennadij Golowkin. 5. Choć wiadoma, ale przegrana Proksy z Golowkinem. 6. Huck - Arslan |
|||
18-12-2012, 04:37 PM
|
|||
|
|||
Zajmę się tym podsumowaniem, ale dopiero po nowym roku. Poczekamy, aż wszyscy zakończą walki m.in Uchiyama.
|
|||
18-12-2012, 04:38 PM
|
|||
|
|||
Dzięki za życzenia, przyłączam się do nich
|
|||
18-12-2012, 04:46 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-12-2012 12:03 PM przez Szakal.)
|
|||
|
|||
Wielkie dzięki za życzenia! ;] Oczywiście Tobie oraz pozostałym Forumowiczom również życzę wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia i wielu świetnych walk w roku 2013.
Co do podsumowania, to wstrzymam się jeszcze z dokładnym, bo czeka nas kilka ciekawych walk i parę nokautów wisi w powietrzu (oczywiście Uchiyama), ale skrótowe mogę zamieścić już teraz. 1)Bokser roku: Nonito Donaire 2)Walka roku: Kazuto Ioka - Akira Yaegashi (albo Pacquiao - Marquez IV... Kolejny raz oglądam tę walkę, kolejny raz jestem pod wielkim wrażeniem Marqueza i nadal jak urzeczony oglądam ten nokaut. Coś pięknego) 3)Nokaut roku: Mikkel Kessler KO Allan Gren 4)Objawienie roku: Tutaj się wstrzymam. Mam 2 nazwiska na to miejsce, ale jeszcze nie będę się decydował. 5)Rozczarowanie roku: Federacyjny burdel (przepraszam za wyrażenie, ale tego się nie da inaczej nazwać) 6)Wałek roku: Marco Huck - Firat Arslan Dodałbym jeszcze kategorie "Niespodzianka roku" i za takową uznałbym znokautowanie Pacquiao przez Marqueza oraz "Runda roku" i tutaj wyróżniłbym 5 starcie pojedynku Viloria - Marquez. ---------- [EDIT]Zmieniłem nieco typ na walkę roku po kolejnym (nie wiem którym już...) obejrzeniu czwartej walki "Pacmana" z "Dinamitą". |
|||
18-12-2012, 05:30 PM
|
|||
|
|||
Dzięki za życzenia
Tak na szybko: 1) Bokser roku: Nonito Donaire 2) Walka roku: Orlando Salido vs Juan Manuel Lopez II 3) Nokaut roku: Juan Manuel Marquez KO Manny Pacquiao 4) Objawienie roku: Danny Garcia 5) Rozczarowanie roku: Wybór Manuella Charra na rywala Witalija Kliczki 6) Wałek roku: Marco Huck vs Firat Arslan |
|||
24-12-2012, 10:46 AM
|
|||
|
|||
Choć nie wiem ilu na forum jest użytkowników wierzących, ale Wesołych Świąt!!!!!!
|
|||
24-12-2012, 03:45 PM
|
|||
|
|||
Wesołych Świąt i Dobrego Roku 2013!
1.Danny Garcia 2.JMM-Pacquiao 3.JMM-Pacquiao 4.Austin Trout 5.ciężko powiedzieć, mocno rozczarowała mnie walka Gonzalez - Ponce de Leon 6.nie mam wyrobionego zdania pozdrawiam i dodatkowo życzę aby dużo dobrego boksu było naszym udziałem w najbliższym czasie! |
|||
25-12-2012, 05:39 PM
|
|||
|
|||
Jeżeli chodzi o podsumowanie roku to znalazłem dwa dosyc fajne filmiki.
Rundy roku : http://www.youtube.com/watch?feature=pla...BVZwHKcjqs Wschodzące gwiazdy roku : http://www.youtube.com/watch?feature=pla...qAI0K7Mw#! Pewnie wielu orientujących sie na innych stronach bokserskich znalazło to przede mną. Ale uwagi warte. "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
31-12-2012, 04:00 PM
|
|||
|
|||
1. Nonito Donaire
2. JMM-Pacquiao 3. JMM-Pacquiao 4. Gennadij Golowkin 5. Ogółem kontrowersyjne decyzje sędziów w wielu pojedynkach 6. Marco Huck - Firat Arslan |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości