Kanały sportowe
|
31-10-2012, 10:02 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-10-2012 11:00 PM przez PeterManfredo.)
|
|||
|
|||
Kanały sportowe
Jesteśmy fanami boksu ale pewnie wielu z nas jest fanem sportu ogólnie. Jakie więc stacje telewizyjne traktujące o sporcie lubicie i cenicie najbardziej?
Ja wybieram Polsat Sport,świetni fachowcy(Borek,Janisz,Andrzej Borowczyk). Do tego świetne,popularne dyscypliny pokazują przede wszystkim: Boks,MMA,F1,Siatkówka |
|||
31-10-2012, 10:34 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-10-2012 10:35 PM przez Jerome.)
|
|||
|
|||
RE: Kanały sportowe
Sporty które ja oglądam to boks, f1 i piłkę nożną.
Boks oglądam najczęściej na Polsacie Sport. Tak samo F1. Piłkę nożną jaką oglądam to liga angielska oraz hiszpańska. To mi oferuje Canal+. Ligę Mistrzów mam z kolei na nSporcie. Zwycięzca był więc prosty ;] @Peter Borowczyk to moim zdaniem jeszcze gorszy typ od Kostyry. Może i dysponuje wiedzą i historią ale do komentowania F1 się nie nadaje. Tęsknie za Mikołajem Sokołem. They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
31-10-2012, 10:36 PM
|
|||
|
|||
Ja Borowczyka lubię,barwa głosu,dramaturgia,świetne
|
|||
31-10-2012, 10:57 PM
|
|||
|
|||
Canal+
Piłki nożnej w najlepszym ligowym wydaniu żaden inny kanał nie przebije. No, dobra, może nSport jest blisko, ze względu na LM, ale ich muszę oglądać na streamach |
|||
31-10-2012, 10:59 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-10-2012 11:00 PM przez PeterManfredo.)
|
|||
|
|||
Canal niebawem wchłonie nSport,tzw fuzja
Co do komentatorów na nSport........................................................................................ T R A G E D I A |
|||
31-10-2012, 11:50 PM
|
|||
|
|||
@Peter
Jest para komentatorów piłkarskich przy których nawet jakby grała Flota Świnoujście z FC Sforne Gacie to byłoby przyjemnie ich słuchać, a pracują dla nSport. Nazwisk niestety nie pamiętam. They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
01-11-2012, 02:49 PM
|
|||
|
|||
Sergiusz Ryczel może powiesz...czy dno na dnem Kalinowski
|
|||
01-11-2012, 06:27 PM
|
|||
|
|||
Ciekawa ankieta.
Polsat Sport najlepszy. Ale czy na Polsat Sport obejrzę naszą 1 ligę piłkarską? Chyba nie. A więc najlepszy jest Orange Sport Ale czy na Orange Sport obejrzę Ekstraklasę czy Premier League? Chyba nie A więc najlepszy jest Canal+ Ale czy na Canal+ obejrzę transmisję z amerykańskich gali bokserskich? Chyba nie A więc wszystkim polecam wiersz Juliana Tuwima „Wszyscy dla Wszystkich” aby zrozumieć ,że każda stacja jest ważna i jest tak samo potrzebna w zależności co kto lubi oglądać. Murarz domy buduje, Krawiec szyje ubrania, Ale gdzieżby co uszył, Gdyby nie miał mieszkania? A i murarz by przecie Na robotę nie ruszył, Gdyby krawiec mu spodni I fartucha nie uszył. Piekarz musi mieć buty, Więc do szewca iść trzeba, No, a gdyby nie piekarz, Toby szewc nie miał chleba. Tak dla wspólnej korzyści I dla dobra wspólnego Wszyscy muszą pracować, Mój maleńki kolego. [A ja głosuję na stację Wizja Sport. Czy ktoś z was ją pamieta?] |
|||
01-11-2012, 06:36 PM
|
|||
|
|||
RSC w copa się bawisz ;/ ?
|
|||
01-11-2012, 06:38 PM
|