Aleksiejew vs Masternak
|
25-10-2012, 05:55 PM
|
|||
|
|||
RE: Aleksiejew vs Masternak
Pokonał Rusiewicza, 2 razy i to nawet jednogłośnie Swoją drogą, czemu obaj panowie walczyli aż 2 razy. Nie znam historii tych walk i mnie to teraz aż zainteresowało.
|
|||
25-10-2012, 05:56 PM
|
|||
|
|||
@Adammobp
Chakhkiev wtedy wszystkich nokautował, tylko Rusiewicz przetrwał pełny dystans więc dali mu rewanż, na dłuższym dystansie, żeby rekord ładnie wyglądał. No ale Rusiewicz się łatwo nie przewraca. |
|||
25-10-2012, 06:29 PM
|
|||
|
|||
Rachim jest utalentowany i to bez dwóch zdań, ale żeby uważać go za nr 1 lub nawet top 3 wagi junior ciężkiej to dla mnie przesada. Jak dla mnie kategoria ta prezentuje się następująco:
1. Denis Lebiediew 2. Krzysztof Włodarczyk 3. Marco Huck 4. Yoan Pablo Hernandez 5. Troy Ross 6. Lateef Kayode 7. Guillermo Jones 8. Mateusz Masternak 9. Ola Afolabi 10. Rachim Czakijew |
|||
25-10-2012, 06:31 PM
|
|||
|
|||
Afolabi za nisko,Włodarczyk góra 4 pozycja,Ross za wysoko
|
|||
25-10-2012, 06:37 PM
|
|||
|
|||
Afolabi - wata w łapach, nierówny
Ross - dawał znakomite walki z prime Hernandezem i prime Cunninghamem Włodarczyk - pokonał prime Cunninghama, jako jedyny z obecnych mistrzów odzyskał tytuł, kiedy jest w słabszej formie z pomocą przychodzi potężne uderzenie ( walka z Greenem ). |
|||
25-10-2012, 06:38 PM
|
|||
|
|||
Dlaczego ten Aleksijev nie jest już posiadaczem EBU? Co się stało bo nie nadążam?
They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
25-10-2012, 06:42 PM
|
|||
|
|||
@Pakman
1)Afolabi ma watę? Z tym bym polemizował. Oczywiście, Ola nie jest klasycznym puncherem, ale ma czym przyłożyć. Procent KO Afolabiego tutaj nie oddaje rzeczywistości. 2)Ross - tutaj mogę się zgodzić. 3)Włodarczyk nie pokonał prime Cunninghama, tylko zrobili to punktowi. Ja bym Krzysztofa umieścił na 5, 6 miejscu, na pewno nie wyżej. |
|||
25-10-2012, 06:47 PM
|
|||
|
|||
@Szakal
Drugą walkę Krzychu przegrał i to bardzo wysoko, ale pierwsza na pewno nie była wałkiem. Cunn robił dużo szumu, ale miał beznadziejną skuteczność. Krzysztof odwrotnie. Ja punktowałem 116-113 dla Diablo. |
|||
25-10-2012, 06:51 PM
|
|||
|
|||
@Pakman
W mojej opinii Włodarczyk przegrał obie walki z Cunnem. Pierwszą oglądałem oraz punktowałem wielokrotnie i po prostu nie mogę się zgodzić z werdyktem, wygrana Krzysztofa to moim zdaniem zwyczajny wałek. Możesz podać mi swoją kartę punktową? Albo co Ty na to żebyśmy na dniach obaj obejrzeli tę walkę ponownie i "na świeżo" wymienili się swoimi kartami punktowymi? Wtedy najlepiej będzie można dyskutować. Oczywiście jeśli masz na to czas. |
|||
25-10-2012, 06:53 PM
|
|||
|
|||
@Szakal
Prześlę Ci pojutrze |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|