Corey Sanders ponownie rzuca wyzwanie Andrzejowi Golocie! - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Aktualności (/forum-27.html) +--- Wątek: Corey Sanders ponownie rzuca wyzwanie Andrzejowi Golocie! (/thread-963.html) Strony: 1 2 |
Corey Sanders ponownie rzuca wyzwanie Andrzejowi Golocie! - AndrewGolota - 22-02-2013 12:56 PM Witam. Kilka dni temu w internecie pojawij sie news, ze Corey Sanders chce zawalczyc ponownie z Golota po tym jak dowiedzial sie, ze Andrzej bedzie walczyl w Polsce z Saleta. Dzis otrzymalismy oficjalne potwierdzenie tego, ze Corey Sanders znany z najbardziej krwawego pojedynku Goloty rzuca ponownie wyzwanie Andrzejowi. Potwierdzenie i wiecej informacji pod adresem: http://tnij.org/up79 RE: Corey Sanders ponownie rzuca wyzwanie Andrzejowi Golocie! - Metzger - 22-02-2013 01:20 PM To już nie jest śmieszne. Gość wnosił na ring ponad 160 kilo i jest nieaktywny od kilku lat. Dzisiaj pewnie przegrałby nawet ze statystycznym zdrowym przechodniem wziętym z ulicy. RE: Corey Sanders ponownie rzuca wyzwanie Andrzejowi Golocie! - AndrewGolota - 22-02-2013 01:26 PM (22-02-2013 01:20 PM)Metzger napisał(a): To już nie jest śmieszne. Gość wnosił na ring ponad 160 kilo i jest nieaktywny od kilku lat. Dzisiaj pewnie przegrałby nawet ze statystycznym zdrowym przechodniem wziętym z ulicy. Pewnie mysli, ze Andrzej sie skusi i uda mu sie zarobic troche grosza. RE: Corey Sanders ponownie rzuca wyzwanie Andrzejowi Golocie! - Zioło-Pale-Niebywale - 22-02-2013 05:29 PM Niech lepiej wyzywa do walki Ericka Escha. RE: Corey Sanders ponownie rzuca wyzwanie Andrzejowi Golocie! - Adammobp - 22-02-2013 07:32 PM Tam Sanders... Nie przywiązuję wagi do takich rzucanych za pomocą facebooka wyzwań. A dwa, zaraz ktoś przyjdzie i ten temat pewnie Ci zamknie Bo ostatnio wyczuleni na tym punkcie są. A trzy, już muszę Ci podziękować, fanie Gołoty, bo wrzuciłeś u siebie na kanał film dokumentalny o Gołocie, o którym słyszałem, a którego jeszcze nie obejrzałem i obejrzę go z twojego kanału. RE: Corey Sanders ponownie rzuca wyzwanie Andrzejowi Golocie! - Jerome - 22-02-2013 09:11 PM (22-02-2013 07:32 PM)Adammobp napisał(a): A dwa, zaraz ktoś przyjdzie i ten temat pewnie Ci zamknie Bo ostatnio wyczuleni na tym punkcie są.I mam taką nadzieję. Nie wiem, Adammobp, czemu to Cię dziwi. RE: Corey Sanders ponownie rzuca wyzwanie Andrzejowi Golocie! - Adammobp - 22-02-2013 09:55 PM Nie tyle co dziwi, ale informuję nowego człowieka na forum. RE: Corey Sanders ponownie rzuca wyzwanie Andrzejowi Golocie! - Jerome - 22-02-2013 09:56 PM Dobra dobra RE: Corey Sanders ponownie rzuca wyzwanie Andrzejowi Golocie! - BESTIA - 22-02-2013 10:38 PM Nowy regulamin jest w trakcie pracy, i pewnie będzie tak że w Aktualnościach będą tylko zatwierdzone walki a nie domysły.Bo np floyd miał walczyć już z kilkoma rywalami to każdą nową informacje będziecie dawać w nowym wątku.Nie zamykam bo jutro będzie najazd na mnie.Co do wątku to dużo się nie napracowałeś. RE: Corey Sanders ponownie rzuca wyzwanie Andrzejowi Golocie! - Jerome - 22-02-2013 11:48 PM @BESTIA A czego Ty się boisz? Masz swoje zdanie i przekonania to się ich trzymaj. Chcesz zamykać to zamykaj. Nie chcesz to nie. Od tego jesteś moderatorem aby podejmować decyzje. Wszystkich nie zadowolisz. |