![]() |
Kolejne tygodnie 2012 - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Nadchodzące pojedynki (gale) (/forum-19.html) +--- Wątek: Kolejne tygodnie 2012 (/thread-631.html) |
Kolejne tygodnie 2012 - Hugo - 18-09-2012 02:13 PM Panowie! Z przykrością informuję, że brak czasu uniemożliwia mi kontynuację prowadzonego przeze mnie na forum od początku br. cyklu zapowiadającego najciekawsze walki bokserskie w kolejnych tygodniach wraz z prognozami ich wyników. Myślę, że to była wartościowa i lubiana seria wątków i chyba warto, żeby ktoś podjął się jej kontynuacji. Na pewno jest na forum kilka osób, które to zrobią równie dobrze, jak ja, a może i lepiej. Ja niestety będę się pojawiał na forum dużo rzadziej, chociaż od czasu do czasu na pewno coś skomentuję RE: Kolejne tygodnie 2012 - Mastrangelo - 18-09-2012 04:07 PM Szkoda, była fajna seria. Ale dobra robota i tak przez te wszystkie tygodnie. RE: Kolejne tygodnie 2012 - Szakal - 18-09-2012 04:08 PM Wielka szkoda, bo odwalałeś kawał naprawdę świetnej roboty. Seria była bardzo przydatna i wartościowa, bo przecież nie ma to jak mieć wszystko pod ręką. RE: Kolejne tygodnie 2012 - Jerome - 18-09-2012 04:54 PM To ogromna strata dla Nas. To była doskonała robota Hugo. Dziękujemy. Ja proponuję podzielić się kategoriami. Mogę się zaproponować z HW, CW i LHW. RE: Kolejne tygodnie 2012 - kartofelek - 18-09-2012 08:13 PM dziękuję za wkład pracy! to było bardzo dobre kompendium nt tego co sie wydarzy, zwalniało od mozolnego kopania po źródłach, pozwalało przygotowac sie na to co najwazniejsze ja nie jestem w stanie tego ogarnąć na takim poziomie ale z chęcią bede uczestniczył, nawet jak ktos bedzie to prowadził na niższym poziomie, wazne żeby istniał taki przewodnik cotygodniowy, co warto obejrzec, kazdy może dorzucać od siebie, uzupełniać o ewentualnie jakies ciekawe walki pominięte i jakoś to bedzie sie toczyć dalej, myśle RE: Kolejne tygodnie 2012 - Bandit - 25-09-2012 05:46 PM (18-09-2012 02:13 PM)Hugo napisał(a): Panowie! Sory dość późno to przeczytałem, postaram się zastąpić Hugo oczywiście jak komuś nie pasuje moge tego nie robić. Ale to tylko moje chęci, próbka już niedługo. RE: Kolejne tygodnie 2012 - Adammobp - 27-09-2012 02:13 PM Szkoda, że to już koniec. Cykl był fajny i przydatny. Ale wszystko co dobre się kiedyś kończy. Hugo, czasem aż Cię podziwiałem, że jeszcze Ci się chciało. |