![]() |
Terence Crawford - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Bokserzy (/forum-14.html) +--- Wątek: Terence Crawford (/thread-1403.html) |
Terence Crawford - BMH - 07-10-2013 06:52 PM ![]() Terence Crawford(lightweight), legimitujacy sie bilansem 22(KO 16)-0-0, to zawodnik ktorego po raz pierwszy mialem okazje ogladac w walce Presottem. Nie ukrywam, ze kibicowalem Bredisowi, a to co zobaczylem bylo dla mnie zaskoczeniem. Terence, od czasu walki z twardym Kolumbijczykiem zanotowal dwa zwyciestwa(Sanabria, i ostatnio Klimov). Ten 25letni Amerykanin ma papiery na wieksze walki, a byc moze w przyszlosci siegnie po tytul, czego mu zycze. "Hunter"-bo taki przydomek nosi Terence, w niedalekiej przyszlosci zapewne zostanie rzucony na glebokie wody i licze, ze troszke namiesza. W LW jest kilka ciekawych opcji dla Crawford'a, wiec niebawem mozemy sie spodziewac ciekawych walk z udzialem Huntera. Jak widziece szanse mlodego Amerykanina z takimi zawodnikami jak Gamboa, Vasquez, czy innym mlodym talntem Omarem Figueroa? Mi ciezko juz dzis o jednoznaczne typy, ale takie zestawinia sa w mojej ocenie bardzo pozadane. RE: Terence Crawford - BMH - 31-12-2013 12:47 PM 1 marca ma dojsc do walki Crawford-Burns, o tytul organzacji WBO. Jak widac kariera Terence, rusza na powaznie z miejsca. ![]() RE: Terence Crawford - Martin - 31-12-2013 05:58 PM Szczerze mówiąc to nie widziałem jeszcze w akcji tego Crawforda, ale Burnsa znam dość dobrze. Do walki jeszcze sporo czasu, muszę obejrzeć Terence'a to wtedy się wypowiem na temat szans obu pięściarzy ![]() RE: Terence Crawford - BMH - 24-02-2014 01:54 PM Promo Crawford-Burns: Nie spodziewam sie latwej walki, a jednoczesnie licze, ze wlasnie w tej potyczce Terence blysnie umiejetnosciami, jak i nieprzecietnym talentem. W kazdym razie wszystko zapowiada sie bardzo fajnie, a dodatkowego smaczku dodaje miejsce potyczki. Juz dzis pokusze sie o wskazanie zwyciezcy, i bedzie to Carwford na punkty. Jednak majatku bym na to nie postawil. RE: Terence Crawford - Martin - 24-02-2014 05:30 PM (24-02-2014 01:54 PM)BMH napisał(a): Juz dzis pokusze sie o wskazanie zwyciezcy, i bedzie to Carwford na punkty. Jednak majatku bym na to nie postawil. @BMH jeśli na punkty to raczej Burns, walczą w Szkocji... RE: Terence Crawford - BMH - 24-02-2014 05:50 PM (24-02-2014 05:30 PM)Martin napisał(a): jeśli na punkty to raczej Burns, walczą w Szkocji... Wlasnie spodziewam sie werdyktu punktowego, z tym ze dla Craworda. ![]() RE: Terence Crawford - Martin - 24-02-2014 06:07 PM (24-02-2014 05:50 PM)BMH napisał(a): Mam tylko nadzieje, ze obejdzie sie bez walow. Dokładnie. Właśnie oglądam na C+Sport powtórkę walki Burnsa z Beltranem.....tam był właśnie niezły wałek... RE: Terence Crawford - Tar-Ellendil - 02-03-2014 12:22 AM Terence pokazał kawał dobrego boksu i można wiązać z nim spore nadzieje na przyszłość. RE: Terence Crawford - BMH - 02-03-2014 12:22 AM U mnie 118-111 Crawford, ale wiadomo jak to sie oglada na streamie. Jutro zaloze temat, licze na Wasze punktacje. ![]() RE: Terence Crawford - Krzych - 02-03-2014 12:22 AM 119-109 Crawford. Wypadł dosyć mizernie ale mimo wszystko wyraźna wygrana. |