WAGA CIĘŻKA - MISTRZOWIE - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Boks na świecie (/forum-12.html) +--- Wątek: WAGA CIĘŻKA - MISTRZOWIE (/thread-1287.html) |
WAGA CIĘŻKA - MISTRZOWIE - Sander - 08-08-2013 07:49 PM Posiadacze pasów i pasków w wadze ciężkiej. Lubię HW i lubię w niej pogrzebać WBC - Vitalij Kliczko WBC INTERNATIONAL - Seth Mitchell WBC SILVER - Bermane Stiverne WBO - Wladimir Kliczko WBO INTERNATIONAL - Dereck Chisora WBO INTER-CONTINENTAL - Andy Ruiz Jr WBA - Wladimir Kliczko WBA REGULAR - Alexander Powietkin WBA INTER-CONTINENTAL - David Haye IBF - Wladimir Kliczko IBF INTERNATIONAL - Kubrat Pulev IBF INTER-CONTINENTAL - Odlanies Solis IBO - Wladimir Kliczko IBO INTER-CONTINENTAL - Alexander Ustinov WBF - Carlos Takam WBFundation - Lucas Browne NABF - Eric Molina NABO - Seth Mitchell NABA - Fres Oquendo EBA - Sanel Papic EBU - Kubrat Pulev EBU-EU - Richard Towers BBCofC BRITISH - David Price RE: WAGA CIĘŻKA - MISTRZOWIE - AdamekFightPL - 08-08-2013 07:59 PM Może się mylę, ale gdyby Povetkin posiadał pas ''WBA World'' to byłby pełnoprawnym mistrzem świata, a takim jest Władimir. Ten pas Povetkina chyba nazywa się WBA Regular. RE: WAGA CIĘŻKA - MISTRZOWIE - Sander - 08-08-2013 08:08 PM Miałem wątpliwości co do tego RE: WAGA CIĘŻKA - MISTRZOWIE - AdamekFightPL - 08-08-2013 08:15 PM A niee, czekaj, wprowadziłem Cie w błąd. Niby na boxrecu pas Povetkina nazywa się WBA World a Władimira WBA Super World... RE: WAGA CIĘŻKA - MISTRZOWIE - YuuriBoxing - 08-08-2013 08:17 PM pare poprawek Laszlo Toth nie jest mistrzem EBA, owszem walczył o ten pasek ale bardzo szybko przegrał Sonny Bill Williams nie ma WBA International gdyż pasa mu nie przyznano z powodu smrodu dotyczącego jego walki z Bothą RE: WAGA CIĘŻKA - MISTRZOWIE - Sander - 08-08-2013 08:39 PM Williams skasowany, co do EBA to pomyliłem się i wstawiłem przegranego zamiast wygranego walki o ten pas. Regulara zostawię ale następnym razem upewnij się zanim kogoś poprawisz @AFPL RE: WAGA CIĘŻKA - MISTRZOWIE - AdamekFightPL - 09-08-2013 11:25 AM @Sander Ja myślę, że nawet WBA za bardzo nie ogarnia całej tej sytuacji z ich paskami RE: WAGA CIĘŻKA - MISTRZOWIE - Pakman - 09-08-2013 02:46 PM @Sander A gdzie dumnie dzierżony przez Andrzeja Wawrzyka pas WBC CIS & Slovenian Boxing Bureau Heavyweight Title ? RE: WAGA CIĘŻKA - MISTRZOWIE - Sander - 09-08-2013 03:04 PM Równie dobrze mógłbym zamieścić mistrza Afrykańskiego plemienia Fan żyjącego między rzekami Ogowe i Sanga gdzie zamiast pieniędzy champion zdobywa córkę wodza RE: WAGA CIĘŻKA - MISTRZOWIE - kubala1122331 - 09-08-2013 03:22 PM Nie no, Sander nie jesteś kompetentny. Jak można ominąć tak ważny pasek jak WBC CIS & Slovenian Boxing Bureau Heavyweight Title!! SKANDAL!! |