Największe Walki w Historii (seria) - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Ciekawe filmiki (/forum-30.html) +--- Wątek: Największe Walki w Historii (seria) (/thread-1258.html) |
Największe Walki w Historii (seria) - Splint3rPL - 20-07-2013 12:10 AM Doszedłem do wniosku, że nie będę zaśmiecał forum i tworzył dla każdego filmiku oddzielnego tematu. Tutaj będę wklejał linki do wszystkich, kolejnych odcinków "NWwH". Będzie przejrzyściej. Stare tematy pousuwałem. 1. Stanley Ketchel vs Jack Johnson: 2. Andrzej Gołota vs Riddick Bowe I: 3. Andrzej Gołota vs Riddick Bowe II: 4. Joe Louis vs Max Schmeling I: 5. Joe Louis vs Max Schmeling II: 6. Riddick Bowe vs Evander Holyfield I: 7. Riddick Bowe vs Evander Holyfield II: RE: Największe Walki w Historii (seria) - BMH - 20-07-2013 11:39 AM Ja czekam na Foreman-Lyle. RE: Największe Walki w Historii (seria) - AdamekFightPL - 20-07-2013 12:03 PM Ja Adamek-Briggs RE: Największe Walki w Historii (seria) - Crumb - 22-07-2013 04:24 PM Kliczko vs Lewis |