![]() |
Mayweather vs McGregor - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Nadchodzące pojedynki (gale) (/forum-19.html) +--- Wątek: Mayweather vs McGregor (/thread-3120.html) |
RE: Mayweather vs McGregor - Wietnam - 14-06-2017 05:22 PM Przygotowuje czyli- robi sobie zdjęcia na Instagrama ![]() RE: Mayweather vs McGregor - RSC-2 - 14-06-2017 05:38 PM Czy Wy wszyscy [z wyjątkiem Wirtutti] nie lubicie gwiazdorów MMA? [Ja przyznałem już wiele razy ,ze MMA kompletnie się nie interesują a o zawodnikach i kibicach tego sportu mam bardzo negatywne zdanie. Tak negatywne ,że gdybym wyraził go tu na forum to ban prawie pewny. RE: Mayweather vs McGregor - fext - 14-06-2017 06:41 PM Lubimy gwiazdorów MMA ![]() ![]() RE: Mayweather vs McGregor - Wirtutti - 14-06-2017 06:45 PM Ta mina to zagrywka psychologiczna. Gdy Floyd zobaczy ją w ringu obsra się i zacznie popełniać proste błędy, a wtedy jedna kombinacja Krula i KONIEC. To się musi tak skończyć. RE: Mayweather vs McGregor - Tar-Ellendil - 14-06-2017 07:04 PM Komisja w Nevadzie zaklepała 26 sierpnia dla Mayweather Promotions. RE: Mayweather vs McGregor - Wietnam - 14-06-2017 07:10 PM Dziś na RP czytałem że Floyd ten termin odwołał. (14-06-2017 05:38 PM)RSC-2 napisał(a): Czy Wy wszyscy [z wyjątkiem Wirtutti] nie lubicie gwiazdorów MMA? Wręcz przeciwnie , MMA interesuje się zaraz po Boksie. Oglądam każdą galę UFC , jak się nie styka z Boksem. W MMA tak jak w boksie kogoś lubisz bardziej innego mniej, tutaj jest mowa tylko o McGregorze. Lubię gościa, tylko jako debiutantowi w ringu nie daje mu większych szans z tak doświadczonym mistrzem defensywy jakim jest Floyd który jest mi notabene obojętny. RE: Mayweather vs McGregor - RSC-2 - 14-06-2017 07:19 PM A co napiszecie gdy ten Makgregor wygra. W sporcie wszystko jest możliwe. RE: Mayweather vs McGregor - Wietnam - 14-06-2017 07:33 PM Gydby wygrał zapewne kontynuował by kariere zawodowego pięściarza, nie zawalczył by już pewnie w UFC, które na tym show zarobi również sporo waty. Wszystko zależy w jakim stylu by wygrał ten pojedynek. Na punkty mu nie dadzą wygrać, a jakby znokautował Floyda to props wielki. RE: Mayweather vs McGregor - Tar-Ellendil - 14-06-2017 10:16 PM Yahoo i inne źródła podają już Oficjalnie Floyd vs Conor. 26 Sierpnia. RE: Mayweather vs McGregor - Wietnam - 14-06-2017 10:23 PM Najlepszym źródłem informacji czy ta walka jest już oficjalnie będzie sam Floyd . |