![]() |
Steve "USS" Cunningham - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Bokserzy (/forum-14.html) +--- Wątek: Steve "USS" Cunningham (/thread-219.html) |
RE: Steve "USS" Cunningham - BMH - 05-12-2014 08:29 PM (05-12-2014 07:04 PM)Martin napisał(a): Cunninghamowi należy życzyć aby jak najwięcej zarobił (ze względu na córeczkę), ale już walki z Kliczko to bym mu nie życzył, szkoda jego zdrowia, a tego mógłby duuużo stracić wchodząc do ringu z Ukraińcem. O kazdym kto wychodzi z Kliczko do ringu mozna tak napisac. ![]() RE: Steve "USS" Cunningham - Gogolius - 05-12-2014 08:44 PM Kurde, Glazkov jest przeceniany. Z dobrym zawodnikiem dal jedna dobra walke - wyraznie wygral z Adamkiem ale forma Tomka w ostatnich dwoch latach obniza znaczenie tego zwyciestwa. Procz tego Glazkov wygrywa w kiepskim stylu ze sredniakami i notuje remis jako prezent od sedziow. To sa osiagi Glazkova w ostatnim czasie, nie ma progresu. Na ile sytuacja na Ukrainie go oslabia to nie wiem, nie wykluczam ze nagle wyskoczy z super forma ale na chwile obecna to jest obnazany przez Cunna i tylko punktowi moga mu pomoc. RE: Steve "USS" Cunningham - kubala1122331 - 05-12-2014 11:30 PM Kurde, pierwsze słyszę! Świetna walka przede wszystkim. Ja i sercem i rozumem za USS, bo jak oglądam Głazkova to w każdej walce coraz wyraźniej widzę go jako typowego średniaka. Win nad TYM Adamkiem zamazał trochę ten obraz. Ta walka da nam już ostateczną odpowiedź kim jest Głazkov ![]() RE: Steve "USS" Cunningham - saliman1 - 06-12-2014 09:57 AM Ja na dzień dzisiejszy nie widzę za bardzo w jaki sposób Głazkow miałby to wygrać. Ukrainiec jest dla mnie tylko solidny i Steve by go wypykał. Co do ewentualnego starcia USS z Kliczką to byłaby to walka bez historii, ale Cunnowi należy się jakaś dobra wypłata za to jak podniósł się niemalże z dna. RE: Steve "USS" Cunningham - Gogolius - 06-12-2014 10:45 AM Cunn to najmniejszy zawodnik obecnej HW, kazdy celny cios przez niego zadany Kliczce odnotowany by byl jako sukces. To tez dobra okazja dla Wladka na walke w USA choc poki co kolejka spora: Jennings, Stiverne, Fury. RE: Steve "USS" Cunningham - saliman1 - 06-12-2014 11:01 AM Cunn nie jest wcale taki niski. Niżsi bokserzy z szeroko rozumianej czołówki HW: Stiverne, Perez, Szpilka (na pewno nie ma 191), Ruiz Jr, Takam, Chisora, Czagajew... RE: Steve "USS" Cunningham - Joker - 06-12-2014 11:25 AM A i zasięg i szybkość bdb. RE: Steve "USS" Cunningham - Gogolius - 06-12-2014 11:27 AM Za duzy skrot myslowy, chodzilo mi o jego wage. On wnosi najmniej do ringi/na wazeniu przynajmniej ostatnimi czasy. Zasieg ma faktycznie swietny jak na takie gabaryty. Ciekaw jestem czy probowalby walczyc z Kliczko jak Chris Byrd. RE: Steve "USS" Cunningham - Melvin - 06-12-2014 06:03 PM No i bądź co bądź Steve zawalczy na HBO,świetna wiadomość,pamieta ktoś kiedy i czy w ogóle "USS" walczył na HBO? RE: Steve "USS" Cunningham - Wilczekstepowy - 01-04-2015 10:04 PM Może pytanie wyda się Wam zadane tak "ni z gruchy ni z pietruchy" ![]() |