Siergiej Kowalow - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Bokserzy (/forum-14.html) +--- Wątek: Siergiej Kowalow (/thread-1307.html) |
RE: Siergiej Kowaliew - Krzych - 03-12-2014 04:46 PM Chodziło mi o Stevenson-Pascal a nie Stevenson-Kovalev, dopiero teraz widzę, że jest źle napisane. RE: Siergiej Kowaliew - Gogolius - 03-12-2014 04:49 PM Ja jestem bardzo zadowolony bo nie cenie Pascala nizej od Adonisa. Podobal mi sie w walce z Bute gdzie pokazal kilka "myczkow" i moze dac Kovalevowi fajna walke. Siergiej nie jest tu wcale tak wielkim faworytem choc jak tak zahamowal poczynania Hopkinsa to ciekawe co wymysli Pascal. RE: Siergiej Kowaliew - Krzych - 03-12-2014 04:59 PM Ja nawet uważałbym Pascala za minimalnego faworyta ze Stevensonem. Dlatego chciałbym tą walkę najpierw, a zwycięzca z Kovalevem. RE: Siergiej Kowaliew - Tar-Ellendil - 07-12-2014 03:31 PM "- Myślę, że pojedynek mógłby się odbyć w przyszłym roku. Uważam Kowaliowa za niesamowitego punchera, jestem jego fanem. Ale Jurgena nie można lekceważyć. Jeśli spojrzeć na jego ostatnie walki, widać, że nauczył się nowych rzeczy. Ma siłę ciosu i instynkt zabójcy - powiedział Sauerland." Jest to jedna z lepszych opcji dla Kovaleva bo pieniądze za walkę powinny być dobre zwłaszcza jeśli zawita do Niemiec. Najpierw jednak Pascal, a potem trzeba złapać kurczaka Adonisa. Jurgen nie ma tematu to wrzucam tutaj. RE: Siergiej Kowaliew - Gogolius - 08-12-2014 12:48 PM Pascal nie wygral ostatniej walki zadajac cios po komendzie "stop" - walka uznana za no contest. Nie przeszkadza do jednak w doprowadzeniu do pojedynku Pascal-Kovalev. Nieoficjalnie panowie zawalcza w Kanadzie 14.03.2015 RE: Siergiej Kowaliew - Metzger - 21-03-2015 08:34 PM Artur Beterbijew oświadczył, że chętnie spotka z Kawaliowem, aby "po raz kolejny go pobić". Siergiej wyśmiał islamistę i powiedział, że kiedy razem sparowali, to tak go tłukł, że głowa odskakiwała mu aż do dupy, na co jest wielu świadków. Natomiast w oficjalnej walce amatorskiej zwałowano go, bo miał przeciwko sobie skorumpowany układ. Wytknął mu też, że "zesrał się" przed Chilembą. W każdym razie ich potencjalna walka mogłaby być wyjątkowym widowiskiem. RE: Siergiej Kowaliew - Melvin - 21-03-2015 08:52 PM Kowaliow jak na siebie to daje radę w trashtalku, Beterbijewa też ładnie pocisnął, chciałbym zobaczyć potencjalną walkę i najlepiej wygraną Siergieja przez nokaut. RE: Siergiej Kowaliew - Wilczekstepowy - 21-03-2015 11:10 PM (21-03-2015 08:34 PM)Metzger napisał(a): kiedy razem sparowali, to tak go tłukł, że głowa odskakiwała mu aż do dupy, na co jest wielu świadków.Nie no, dawno już nie słyszałem tak dobrego tekstu. (21-03-2015 08:34 PM)Metzger napisał(a): W każdym razie ich potencjalna walka mogłaby być wyjątkowym widowiskiem.Już nie mogę się doczekać. RE: Siergiej Kowaliew - Krzych - 22-03-2015 02:11 AM Kovalev sobie coraz śmielej poczyna poza ringiem RE: Siergiej Kowaliew - Joker - 22-03-2015 09:00 AM To samo Gołowkin,w walce z Murrayem to pokazywał ale też poza ringiem zrobił się śmielszy. |