![]() |
Joshua vs Whyte oraz Masternak vs Bellew - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Nadchodzące pojedynki (gale) (/forum-19.html) +--- Wątek: Joshua vs Whyte oraz Masternak vs Bellew (/thread-2603.html) |
RE: Joshua vs Whyte oraz Masternak vs Bellew - Wietnam - 09-12-2015 08:09 PM Transmisja również w TVP 1 od godz 23.55 RE: Joshua vs Whyte oraz Masternak vs Bellew - Gogolius - 09-12-2015 08:28 PM Chisora wszedł do rozpiski, mimo że walczył chwilę temu. Rywal pewnie będzie anonimowy, ale już się mówi że mógłby być kolejnym rywalem zwycięzcy Joshua-Whyte. Dla mnie Derreck jest skończony, widziałem urywki jego ostatniej walki -> po prostu stacza się bardzo szybko, zarówno Joshua jak i Whyte już teraz robią go jak chcą. RE: Joshua vs Whyte oraz Masternak vs Bellew - Wietnam - 09-12-2015 08:33 PM Zastąpił Warringtona, no nie spoćil się ostatnio, Chisora na pewno nie był wybitny, ale teraz wygląda po prostu słabo Człapał już przed rewanżem z Furym, ciężko się te walki oglądało, Kondycyjnie to wyglądało bardzo źle. RE: Joshua vs Whyte oraz Masternak vs Bellew - Krzych - 09-12-2015 08:36 PM Chisora został wyeksploatowany. Do Joshuy lepiej niech nie wychodzi bo zginie. Praktycznie w każdym elemencie poza doświadczeniem jest między nimi na dziś ogromna przepaść, a jak jeszcze dodać do tego, że Joshua jest wschodzącym zawodnikiem w wielkim gazie, a Chisora ustępującym rozbitkiem, to robi się niebezpiecznie. W walce z Furym nie było ani pół procenta z dawnego Derrecka, który przebojem wdarł się do czołówki. RE: Joshua vs Whyte oraz Masternak vs Bellew - Gogolius - 11-12-2015 11:32 AM Na gali zobaczymy Arreolę z Kauffmanem. Przyznam, że Travisa nigdy nie widziałem w akcji, nazwisko kojarzę bo się przewija w tle, ale obija tylko średniaków. Jest on w stanie ograć takiego cieniaka jak Arreola czy to raczej zbyt wysokie progi? Z drugiej strony Arreola może się wyjątkowo dobrze przygotować, choć wg mnie to ta sama opadająca liga co Chisora. Ze względu na wypadnięcie walki Martina z Dominikiem B., pojedynek Arreola-Kauffman będzie trwał 12 rund zamiast 10. RE: Joshua vs Whyte oraz Masternak vs Bellew - Martin - 11-12-2015 11:48 AM Myślę, że Kauffman może sprawić niespodziankę. Arreola jest już chyba równi pochyłej, mniej więcej tak jak Chisora. Ta walka pokaże na co stać Travisa. Gogolius a czy Ty nie pomyliłeś tematów? RE: Joshua vs Whyte oraz Masternak vs Bellew - Gogolius - 11-12-2015 03:18 PM To na innej gali walcza? Jak tak to przenise ![]() RE: Joshua vs Whyte oraz Masternak vs Bellew - Wietnam - 11-12-2015 04:15 PM co-main na PBC Figueroa -DeMarco ![]() RE: Joshua vs Whyte oraz Masternak vs Bellew - Wietnam - 11-12-2015 06:35 PM Joshua 111, 1kg vs Whyte 112 kg Masternak 90 kg vs Bellew 90, 3 kg Harmonogram jeżeli chodzi o otwarty kanał tvp1: Walka o mistrzowski pas federacji EBU w Londynie waga junior ciężka: Tony Bellew - Mateusz Masternak | na żywo 0:00 waga średnia: Christopher Eubank Jr. - Gary O'Sullivan | na żywo 0:50 Boks: Walka o mistrzowski pas federacji WBC International waga ciężka: Anthony Joshua - Dillian Whyte | na żywo 1:45 a więc każdy kibic zobaczy najważniejsze pojedynki gali. Sullivanowi zebrało się na amory ![]() oj zapłaci w ringu Eubankowi ![]() ![]() RE: Joshua vs Whyte oraz Masternak vs Bellew - kubala1122331 - 11-12-2015 08:06 PM Coo, walka wieczoru w Anglii o 2 w nocy? Nie pomyliło ci się coś? Ja widzę na TVP1 retransmisje. Joshua ponoć planowane wyjście na 23.30. |