![]() |
Masternak vs Kalenga - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Nadchodzące pojedynki (gale) (/forum-19.html) +--- Wątek: Masternak vs Kalenga (/thread-1890.html) |
RE: Masternak vs Kalenga - KrychuTMT - 21-06-2014 11:42 PM "Jego ciosy pruły powietrze, trafiały w gardę lub w plecy. Ja natomiast zadawałem lewe i wydawało mi się, że punktuję nimi wystarczająco. Sędziowie jednak ocenili to inaczej - uznał Masternak. Przyznał jednocześnie, że istnieje możliwość walki rewanżowej z Kalengą i taka wstępna propozycja pojawiła się w rozmowach z jego promotorem tuż po walce." "Mogłem zacząć odrabianie strat z pierwszej fazy walki wcześniej, wtedy Kalenga nie dałby rady. Jednak zawsze trudniej gonić wynik, niż go bronić - stwierdził "Master". "Nic nie udowodniłeś, przegrałeś - zauważył Masternak" Co on już pierdzieli ![]() RE: Masternak vs Kalenga - Metzger - 21-06-2014 11:51 PM (21-06-2014 11:10 PM)KrychuTMT napisał(a): obsrany jak pizdaEj, nie zapominaj, że nie jesteś na ławeczce pod blokiem. RE: Masternak vs Kalenga - Slayer85 - 18-07-2014 02:21 PM Niezbyt miła dla oka walka, w szczególności, że Master mógł to wygrać. Wolał przespać sporą część walki i rzucać byle jakie lewe proste. |