![]() |
Odlanier Solis - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Bokserzy (/forum-14.html) +--- Wątek: Odlanier Solis (/thread-856.html) |
RE: Odlanier Solis - Wietnam - 10-02-2015 11:40 PM Niestety to może być prawda ![]() RE: Odlanier Solis - CCConeser2 - 10-02-2015 11:44 PM hahhahahahahahhhahaahahahahahahhahahahahahaha, jak zobaczyłem ten rekord 117 KO. Hahahahhahahaha przecież to jakaś kpina ![]() @WP albo te 2 porażki były, żeby zmylić Solisa z rekordem 50-2 brzmi dużo gorzej ![]() RE: Odlanier Solis - Wietnam - 10-02-2015 11:47 PM Kto wie he he ![]() RE: Odlanier Solis - CCConeser2 - 11-02-2015 12:17 AM @WP Kolejnym rywalem Jemeńczyka jest jego rodak - Hansi Ansi. Stawką mistrzostwo świata UBO! w kategorii supermuszej. W swoim debiucie tylko wygrał na punkty - reszta same nokauty. Wracając do debiutu - jego rywalem był genialny Sagr Khulani, Ansi oczywiście ośmieszył rywala, wygrywając (40-36, 40-36, 40-36). Jaki jest twój typ na walkę? RE: Odlanier Solis - Wietnam - 11-02-2015 12:23 AM Szczerze? Nie znam żadnego z tych jego rywali,i nie za bardzo mnie oni interesują, czekam tylko jak jakimś cudem zmierzy się z Romanem Gonzalezem, i ten wybije mu raz na zawsze Boks z głowy,, A ty jak uważasz? Kto jest faworytem walki o ten pasek od spodni ![]() RE: Odlanier Solis - CCConeser2 - 11-02-2015 01:55 PM Myślę, że szybki nokaut Raymi zanotuje, nic o tym Jemeńczyku - Hansi Ansi nie znalazłem. RE: Odlanier Solis - tysiok - 11-02-2015 02:05 PM (10-01-2015 04:30 PM)Sander napisał(a): Solis, Budapeszt, Boks - jeśli wierzysz tysiok, że to się uda, to gratuluję Ci poczucia humoru Szacun Sander. Wychodzi na to,że znasz mnie lepiej niż ja sam siebie. Kolejny termin walki Thompson - Solis II stał się niewypałem. Kpiny sobie robią tylko w sumie nie wiem kto, czy promotorzy , czy organizatorzy a może sami bokserzy . Zapewne jeśli można byłoby ich wszystkich spytać o przyczynę to każdy miałby zupełnie inną wersję. Niech ogłoszą walkę na pięć dni przed i będzie fair. Może zabawimy się w typowanie gdzie zaplanowany będzie następny termin ? Ja już postawiłem na Grenlandie. RE: Odlanier Solis - Krzych - 11-02-2015 04:55 PM Mi i tak już się robiło trochę niedobrze na samą myśl o tym rewanżu, a po tych wszystkich przekładaniach to ja już nie wiem nawet jakie mam odczucia w stosunku do tej walki. Po prostu wymiotować się chce. RE: Odlanier Solis - CCConeser2 - 13-02-2015 11:32 AM Czyli jednak walka się odbędzie, ale w Turcji. Dwa tygodnie, ale jakoś nie czekam zbytnio na ten pojedynek. RE: Odlanier Solis - Martin - 13-02-2015 12:06 PM Na ten pojedynek czeka tylko @tysiok ![]() |