Drozd vs Włodarczyk II - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Nadchodzące pojedynki (gale) (/forum-19.html) +--- Wątek: Drozd vs Włodarczyk II (/thread-2289.html) |
RE: Drozd vs Włodarczyk II - Metzger - 15-05-2015 05:06 PM No to mamy Janika zamiast Diabła. Zapowiada się kolejne moskiewskie polakobicie, bo sam Janik przyznał, że jest aktualnie w dość średniej formie. RE: Drozd vs Włodarczyk II - Melvin - 15-05-2015 05:14 PM No nie ma co się spodziewać może wygranej Łukasza,ale ja jestem dobrej myśli,on zrobi wszystko żeby wygrać,Do boju Janik ! RE: Drozd vs Włodarczyk II - Martin - 15-05-2015 07:43 PM Może to taka podpucha z tą formą, specjalnie tak gada, żeby uśpić czujność Rosjan . RE: Drozd vs Włodarczyk II - Melvin - 15-05-2015 08:06 PM Może jednak Janik przygotowywał się trochę dłużej,wszyscy widzieliśmy jak sprzeczne są uwagi Wasyla i Diablo gdzie jeden mówi że wszystko było znakomicie a drugi że po chwili mu powietrza brakowało.Nikt nie wie jak to wszystko na tym obozie przebiegało. RE: Drozd vs Włodarczyk II - Melvin - 16-05-2015 01:38 PM Kolejna ciekawa walka wypada z gali,a to za sprawą nieobecności Włocha Larghettiego,który miał się mierzyć z Czakijewem .Na jego miejsce wchodzi niejaki Junior Anthony Wright,którego w ogóle nie znam.Pięściarze zmierzą się o wakat IBO.Szkoda że tak się wszystko potoczyło,Włochowi dawałem szansę na popsucie krwi Czakijewowi i danie co najmniej dobrej walki,a tak czeka nas najpewniej następny nokaut na koncie Rosjanina .Teraz pozostaje się przez tydzień modlić żeby Diamentowemu nic się nie stało Kolejna ciekawa walka wypada z gali,a to za sprawą nieobecności Włocha Larghettiego,który miał się mierzyć z Czakijewem .Na jego miejsce wchodzi niejaki Junior Anthony Wright,którego w ogóle nie znam.Pięściarze zmierzą się o wakat IBO.Szkoda że tak się wszystko potoczyło,Włochowi dawałem szansę na popsucie krwi Czakijewowi i danie co najmniej dobrej walki,a tak czeka nas najpewniej następny nokaut na koncie Rosjanina.Nadal i tak najbardziej czekam na Powietkin-Perez i trochę mnej na Janika no i teraz pozostaje się przez tydzień modlić żeby Diamentowemu nic się nie stało RE: Drozd vs Włodarczyk II - Wietnam - 19-05-2015 09:47 PM Gali nie będzie w Polskiej tv prawdopodobnie, napewno nie będzie w Polsacie sport. RE: Drozd vs Włodarczyk II - kubala1122331 - 19-05-2015 09:56 PM Może Fightklub się skusi, pokazywał w końcu galę Lebiedieva z Kalengą. Jeśli nie, no to wracam do domu na weekend dopiero w sobotę RE: Drozd vs Włodarczyk II - Hugo - 20-05-2015 07:51 AM Zamiana Larghettiego na Wrighta to akurat nie jest taka zła wiadomość. Wright jest mniej sprawdzony, ale wydaje mi się bokserem o większym potencjale. Nie zmienia to faktu, że faworytem pozostanie Czachkijew. RE: Drozd vs Włodarczyk II - Hugo - 20-05-2015 01:23 PM Na livetv ru zapowiedź transmisji (streamy) jutro od 18.30 RE: Drozd vs Włodarczyk II - Krzych - 20-05-2015 03:56 PM Z gal w Rosji są zawsze bardzo dobre streamy. |