![]() |
David Haye vs Manuel Charr - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Aktualności (/forum-27.html) +--- Wątek: David Haye vs Manuel Charr (/thread-1079.html) |
RE: David Haye vs Manuel Charr - Sander - 02-05-2013 01:13 PM Może po prostu jakiś Ukrainiec lub Rosjanin kolega @kantemir? Choć czasami pisze w pełni po polsku... RE: David Haye vs Manuel Charr - AdamekFightPL - 02-05-2013 01:50 PM @Sander On nie piszę całkowicie po Polsku. Zauważ stronę wcześniej, że skopiował tekst @Pacmana. A czy to Ukrainiec lub Rosjanin nie jestem pewny... używa w 100% translatora i to chyba nawet nie tego z google bo jego zdania kupy się nie trzymają. RE: David Haye vs Manuel Charr - kantemir - 02-05-2013 02:07 PM Nie,Ja pisza bez translatora..Prosto pisza z bledami bo malo czasu a i tak zrozumialo....Ja wolno czytam po-polsku choc zywych polakow nie baczyl,niestety....Jestem historykom wojskowosci 16-17 wiekow. dlatego musi sporo czytac po-polsku roznych zrodel z tego czasu..dlatego rozumije polski jezyk..a boks i troszke trenerstwo to chyba hobby.. A co do samego boju Dewid-Charr -tam kilko wariantow..Wariant pierwszy-Charr bedzie okrutnie pobity przez Heya.. Wariant drugi-Charr bedzie pobity,ale nie duze okrutnie.. Wariant 3-bedzie nokautowany.. Dla samego Charra najliepszy wariant,zrozumialo-drugi..(ze bedzie pobity,ale nie duze okrutnie..)..Oto moja opinia..choc boks taka sprawa..rozne moze byc.. RE: David Haye vs Manuel Charr - AdamekFightPL - 02-05-2013 02:36 PM @kantemir Skąd pochodzisz w takim razie? RE: David Haye vs Manuel Charr - kantemir - 02-05-2013 02:52 PM (02-05-2013 02:36 PM)AdamekFightPL napisał(a): @kantemir Teraz mieszkam w polnocno-wschodnia Ukraina ,okolo Rosji.. ![]() RE: David Haye vs Manuel Charr - AdamekFightPL - 02-05-2013 04:23 PM @kantemir Dlaczego wybrałeś akurat polskie forum o boksie? RE: David Haye vs Manuel Charr - BESTIA - 02-05-2013 08:18 PM Tak dlaczego wybrałeś polskie forum, i tak słabo rozwinięte. RE: David Haye vs Manuel Charr - MrT - 02-05-2013 11:24 PM (10-04-2013 10:47 PM)Jerome napisał(a): tysiok ma fajny gif jak Solis trafia Vitalija. Muszę sobie załatwić taki gif z tą kombinacją ;]Przyjrzyj sie lepiej dokładnie temu gifowi. To nie powinno być trudne ![]() RE: David Haye vs Manuel Charr - Nixon - 03-05-2013 03:25 PM Łatwa przeprawa dla Hayemakera Walka będzie prosta Haye będzie cofał się do tyłu i kombinacją lewy prawy rozbijał garde Syryjczyka,ewentualnie gdy Charr wyskoczy z wiatrakami to Haye go skontruje jak Klitschko i Manuel będzie na dechach,a potem gdy będzie naruszony Haye zepchnie go do defensywy i zasypie gradem cepów i sędzia przerwie.Więc do 5 rundy powinno być po wszytkim. RE: David Haye vs Manuel Charr - kantemir - 04-05-2013 09:49 AM (02-05-2013 08:18 PM)BESTIA napisał(a): Tak dlaczego wybrałeś polskie forum, i tak słabo rozwinięte. Sam tego nie wiem..egzotyka(?).... ![]() |