![]() |
Odlanier Solis - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Bokserzy (/forum-14.html) +--- Wątek: Odlanier Solis (/thread-856.html) |
RE: Odlanier Solis - Metzger - 15-10-2014 02:43 PM (15-10-2014 12:42 PM)tysiok napisał(a): Czyżby zapowiedź mocnego powrotu w dobrym stylu ?Ty to umiesz rozbawić człowieka. RE: Odlanier Solis - tysiok - 04-11-2014 08:10 PM Wg pewnych źródeł w tym roku nie dojdzie do rewanżu Solisa z Thompsonem. Sprzedaż biletów została wstrzymana i nie wiadomo co dalej . Walka zniknęła rónież z rozspisek BOXREC. Mam nadzieję, że MasterÖner zabierze głos w tej sprawie .... ![]() RE: Odlanier Solis - Martin - 04-11-2014 09:05 PM @Tysiok Twoja miłość do Solisa jest fascynująca, ale może lepiej gdybyś znalazł sobie jakiegoś innego boksera, któremu poświęciłbyś tyle energii... ![]() Rozumiem, że nie ma jeszcze oficjalnego komunikatu co jest powodem odwołania rewanżu? RE: Odlanier Solis - Krzych - 04-11-2014 09:23 PM Wychodzi bez formy, daje bardzo słabą walkę, potem zapowiadają rewanż po tak słabym widowisku i jeszcze go przekładają, a na koniec odwołują. Aż mi się niedobrze robi. Gdzie Solis skończył... RE: Odlanier Solis - tysiok - 07-11-2014 08:03 AM Tony Thompson poinformował we wtorek RingTV.com ,że walka rewanżowa odbędzie się 24 stycznia w Dusseldorfie. Te oczekiwanie na walki La Sombry jest dla mnie masakryczne. Do tego co jakiś czas te przekładania, odwołania . W ciągu roku Solis miał walczyć z Władem, Kingpinem i Takamem i ani razu nie były podawane przyczyny odwołania walk. Nie wiem czy chodzi tu o jakąś solidarność między bokserami czy promotorami ale ja stawiam ,że za każdym razem Solis nie był odpowiednio przygotowany wiadomo z jakiego powodu . No ale trudno , teraz 2,5 miesiąca czekania . ![]() RE: Odlanier Solis - tysiok - 10-01-2015 12:27 AM Witam wszystkich w nowym roku ! Oprócz przywitania chciałem tylko przekazać kolejną imponującą informację, otóż serwis elnuevoherald.com informuje,iż walka z Thompsonem z powodu pewnych trudności (...) ma nastąpić 27 lutego w Budapeszcie. Co ciekawe owy serwis twierdzi , iż jest to kolejna data ale o poprzedniej a właściwie przyszłej (24 stycznia) nic nie wspomina . Ciekawe kto tu leci w c...a ? RE: Odlanier Solis - Sander - 10-01-2015 04:30 PM Solis, Budapeszt, Boks - jeśli wierzysz tysiok, że to się uda, to gratuluję Ci poczucia humoru ![]() RE: Odlanier Solis - Sander - 29-01-2015 08:58 PM Coś dla @Tysioka http://www.boxing.pl/forum/newsy/31499-zdjae-cia-solis-trenuje-przed-rewana-em-z-thompsonem.html RE: Odlanier Solis - Pakman - 29-01-2015 09:24 PM No, nie wygląda najlepiej La Sombra na tych fotkach. RE: Odlanier Solis - Wietnam - 29-01-2015 09:28 PM Pytanie kiedy Solis dobrze wyglądał ![]() |