![]() |
Whyte vs Browne - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Nadchodzące pojedynki (gale) (/forum-19.html) +--- Wątek: Whyte vs Browne (/thread-3437.html) |
RE: Whyte vs Browne - redd - 26-03-2018 04:15 PM Możliwe, że Browna dopadł "Efekt Tepera". Turek po odstawieniu koksu stał się po prostu przeciętny. Zawodnicy dobrzy technicznie mogą jeszcze swoją techniką nadrabiać deficyty wynikłe z odstawienia, ale co ma zrobić typowy fizol a'la Teper, czy Browne? Nic, w ich przypadkach może nastąpić nawet drastyczna obniżka formy. Browne nigdy mi nie imponował, ale kiedyś był trochę lepszy. Do Whyte'a wyszedł zardzewiały, wiekowy, z nadwagą - może do tego faktycznie odrzucił koks i efekty były takie, jakie były. Ale wydaje mi się, że nawet będąc nakoksowany, jak Drozd tak niewiele by zdziałał poprzez nierozboksowanie właśnie + spadki parametrów związane z wiekiem. RE: Whyte vs Browne - Wietnam - 26-03-2018 05:20 PM Efekt Tepera i Powietkina @Redd ![]() RE: Whyte vs Browne - Hugo - 26-03-2018 05:36 PM (26-03-2018 05:20 PM)Wietnam napisał(a): Efekt Tepera i Powietkina @ReddEfekt Tepera, Powietkina i Wacha (i pewnie kilku innych, ale nie chce mi się wyszukiwać dalszych przykładów). RE: Whyte vs Browne - Wit - 26-03-2018 08:08 PM (26-03-2018 04:15 PM)redd napisał(a): Możliwe, że Browna dopadł "Efekt Tepera". Haha, to brzmi jak jakieś zjawisko fizyczne. ![]() ![]() RE: Whyte vs Browne - redd - 26-03-2018 09:11 PM Wach jako tako utrzymał się na powierzchni po odstawce, Powietkin też (umiejętności techniczne), Teper zjechał b. szybko w dół i już się nie podniesie. Fajnie, że spodobał się wam "Efekt Tepera" ![]() |