Forum - BOKSER.ORG
Najbardziej wyczekiwane pojedynki - Wersja do druku

+- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org)
+-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html)
+--- Dział: Boks na świecie (/forum-12.html)
+--- Wątek: Najbardziej wyczekiwane pojedynki (/thread-208.html)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: Najbardziej wyczekiwane pojedynki - kapsel_1 - 25-03-2012 03:48 PM

dlaczego Kostecki Master Włodarczyk ??
bo chciałbym żeby w Polsce jakoś to poukładać
Tak samo Szpila-Sosnowski (może się jeszcze podniesie)
bo Wawrzyk-Szpilka nie ma co liczyć ze względu na to że są w tej samej grupie
chciałbym aby ciężka w Polsce się ułożyła. Adamek powiedział że z polskimi bokserami nie boksuje to nie pozostawia mi większego wyboru
prawda jest taka że wszystko jak zwykle kręci się koło $$$

RE: Najbardziej wyczekiwane pojedynki - willow(konserwatysta) - 25-03-2012 10:15 PM

Szpila vs Arreola Smile

RE: Najbardziej wyczekiwane pojedynki - kapsel_1 - 26-03-2012 07:48 PM

(25-03-2012 10:15 PM)willow(konserwatysta) napisał(a):  Szpila vs Arreola Smile

oj chyba długo nie
w USA Szpila nie jest jeszcze znany szerszej publiczności
pozatym nie rzucałbym Artura jeszcze na tak głęboką wodę no i pozatym kto wyłożyłby kasiorę ??

RE: Najbardziej wyczekiwane pojedynki - willow(konserwatysta) - 27-03-2012 01:32 PM

Oczywiście, że nie teraz, za rok ? To co by działo się przed walką ... niesamowity brawl.

RE: Najbardziej wyczekiwane pojedynki - Jerome - 27-03-2012 03:04 PM

Jeszcze nie widziałem Cristobala w jakiś chociażby przepychankach na konferencjach. Arreola to kozak w ringu, nie po za nim.

RE: Najbardziej wyczekiwane pojedynki - willow(konserwatysta) - 27-03-2012 09:09 PM

A widzialeś weigh in z Kliczko ? Myślisz, że jak Szpila będzie kozaczył to Arreola nie zareaguje ? Zresztą nie chodzi o jakąś bijatykę, ale sam fakt starcia psychologicznego dwóch podobnych mentalnie fighterów, to będzie mrożące. Ale brawl nie wykluczony.

RE: Najbardziej wyczekiwane pojedynki - Jerome - 27-03-2012 09:25 PM

Widziałem kiedyś. Teraz sobie odświeżyłem. Szału nie było. Nie odpuścił wzroku i tyle. Oczywiście Szpila również by nie odpuścił i może zbędnie się zbliżył z czego coś by wynikło ale nie sądzę, że podczas tak wielkiej dla niego walki nie był w stanie się opanować. Jeśli tak nie będzie to znaczy, że Artur nie jest gotowy na tak duży event. Łapin by go nie puścił.

RE: Najbardziej wyczekiwane pojedynki - PeterManfredo - 27-04-2012 08:11 AM

Odświeżę stary wątek(nie taki stary) i dodam włąsne walki na które bardzo czekam:
Tomasz Adamek-Seth Mitchell
David Haye-Dereck Chisora
Amir Khan-Manny Pacquiao
No i gdyby walczył nadal mój ulubieniec Manfredo Jr to chciałbym go zobaczyć w walce z...Jesse'm Brinkleyem

RE: Najbardziej wyczekiwane pojedynki - Kamil Wójcik - 27-04-2012 08:27 AM

(27-04-2012 08:11 AM)PeterManfredo napisał(a):  Amir Khan-Manny Pacquiao

Do tej chyba nigdy nie dojdzie Tongue

Jeśli chodzi o boks zawodowy to chciałbym zobaczyć:

Martinez vs. Chavez Jr.
Wach vs. Witalij Kliczko
Zimnoch vs. Szpilka Big Grin
Kołodziej vs. Huck

RE: Najbardziej wyczekiwane pojedynki - AdamekFightPL - 28-04-2012 08:25 PM

@PeterManfredo

Podziwiam Cię i jednocześnie gratuluje Peterowi Manfredo tak wspaniałego fana jakim jesteś Ty dlatego, że cenisz tak bardzo boksera, który tak na prawdę za wiele w boksie nie osiągnął a popularność zdobył dzięki udziałowi w programie ''Contender''. Swoją drogą Manfredo na swoim koncie ma całkiem ciekawe nazwisko jakim jest ''John Lennox Lewis'' hehe. Nie chodzi mi tutaj o umiejętności bokserskie tego gościa a o jego nazwę.