Chisora vs Gerber - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Nadchodzące pojedynki (gale) (/forum-19.html) +--- Wątek: Chisora vs Gerber (/thread-1313.html) |
RE: Chisora vs Bojcow - Error - 29-08-2013 11:25 AM @RedHawk ok wierzę na słowo i będę czekał na fajne info . PS. Mieszkasz w Polsce?. @Sander Adamek ma do wyboru wielu przeciwników (jego rekord też powinien kogoś skusić ). Może jednak Pulew?. RE: Chisora vs Bojcow - Sander - 29-08-2013 11:30 AM @Error Pulew??? Ma już pewną walkę o pasy, po co mu Adamek? @RedHawk Mogę do Ciebie pisać starym nickiem? Moje zdanie na temat Twoich newsów znasz.. Napisać coś i poudawać bossa nie popierając tego żadnym konkretem to każdy potrafi... To nie pierwszy raz prawda? I te argumenty ' za szybko by o tym mówić ' . . . . . . RE: Chisora vs Bojcow - RedHawk - 29-08-2013 12:16 PM Error Tak mieszkam w Polsce. Sander Nie wiem czy wrócę jeszcze na stare konto, póki co mój nick to RedHawk. A i ''za szybko by o tym mówić'' nie napisałem w kontekście argumentu do mojego posta. RE: Chisora vs Bojcow - Error - 29-08-2013 01:11 PM @Sander Ma pewną walkę, ale przegraną. Chyba nie wierzysz, że wypyka Włada. Po walce o pas Tomek może powalczyć z ostatnim pretendentem Władka, o to mi chodziło . Czyli news'y @RedHawk'a można włożyć między bajki?. Bo już sam nie wiem . RE: Chisora vs Bojcow - Sander - 29-08-2013 02:25 PM Ale co to za news, że rywal zaskoczy? Jakiś konkret, nazwisko? Nie ma , nie ma newsa. RE: Chisora vs Bojcow - Error - 30-08-2013 07:20 AM Dlatego pytam tylko czy jest możliwość, aby @RedHawk mógł coś wiedzieć na ten temat czy jest to tylko takie gadanie. RE: Chisora vs Bojcow - Error - 30-08-2013 10:43 PM No i jeden wielki kutas z tej walki. Bojcowa zastąpi Gerber. RE: Chisora vs Bojcow - RedHawk - 31-08-2013 11:13 AM Chisora go łatwo zastopuje. Rywal cienki, ale ważne, że pas EBU wpadnie, później pewnie walka z kimś z czołówki no i Kliczkowie. RE: Chisora vs Bojcow - Sander - 31-08-2013 11:23 AM Zmieńcie tytuł na Chisora vs Berger. RE: Chisora vs Gerber - BESTIA - 31-08-2013 11:35 AM Zmieniłem tytuł, zaktualizowałem ankietę. |