Cop - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: Offtop (/forum-33.html) +--- Dział: Offtop (/forum-34.html) +---- Dział: Inne (/forum-25.html) +---- Wątek: Cop (/thread-113.html) |
RE: Cop - AdamekFightPL - 08-10-2012 07:28 PM @RSC-2 Obserwuje ten temat jak i inne, w których się wypowiadasz i rzeczywiście bardzo przypominasz Copa. Brakuje tylko jego klasycznego ''...lol...''. W sumie nie rozumiem jak można było założyć temat poświęcony Copowi a on pewnie tam siedzi po drugiej stronie i się cieszy. RE: Cop - Jerome - 08-10-2012 07:29 PM Że Tobie chce się w to bawić... Ale jak już kiedyś zauważyłem, skoro Tobie bardziej zależy na gadaniu w ogóle niż o boksie.. to transfer na "główną" zrozumiały ;] RE: Cop - Bandit - 08-10-2012 07:36 PM RSC-2, nie masz podobnego stylu pisania poprostu próbujesz go naśladować A jeżeli on jest zerem to ty kim jesteś ? RE: Cop - RSC-2 - 08-10-2012 08:11 PM To czy ktoś jest zerem należałoby udowodnić. Jakiś cytat, jakieś porównanie , uzasdnienie , przykład itp. Bo jeżeli ktoś tylko tak powie, [a powiedzieć można wszystko] , to świadczy tylko o jego bezradności Bandit Epitetami obrażał Cię nie będę. Bo to nic nie daje. RE: Cop - PeterManfredo - 08-10-2012 08:19 PM Konkurs na bardziej "kosmiczną" odpowiedź trwa w najlepsze widzę RE: Cop - RSC-2 - 08-10-2012 08:40 PM I nawet wiem kto taki konkurs wygrał Oto zwycięska wypowiedź: Jerome Że Tobie chce się w to bawić... Ale jak już kiedyś zauważyłem, skoro Tobie bardziej zależy na gadaniu w ogóle niż o boksie.. to transfer na "główną" zrozumiały ;] koniec wypowiedzi Bardzo mi się podoba ten tekst. Naprawdę. No bo wszyscy się brzydzą poziomem pod artykułami na bokser.org , wszyscy wyśmiewają tam dyskusję , a nawet sugeruję ,że jest to miejsce gorsze od forum. Ale jednocześnie wszyscy tam czytają i fascynują się tamtejszą dyskusja. No bo gdyby było inaczej to skąd by wiedzieli o czym tam się pisze, jaki tam jest poziom i że istnieje taki czy inny pisarz. A wiec chyba się tam przeniosę bo będzie to nobilitujące. Jast szansa że będzie o mnie głośno i na bokser.org z powodu moich komentarzy i tu na forum no bo wszyscy będę tu pisać jak „przygłup” pisze na bokser.org. Popularność i sława gwarantowana a może nawet Nagroda Pulitzera. RE: Cop - Jerome - 08-10-2012 09:36 PM (08-10-2012 08:40 PM)RSC-2 napisał(a): I nawet wiem kto taki konkurs wygrał Nie wiem czy o to Ci chodzi ale ja na głównej nie czytam komentarzy. Ba! Nawet nie chodzę w newsy tylko czytam to co mam po wpisaniu bokser.org. Kiedyś oczywiście, zanim przyszedłem na forum to czytałem komentarze i nawet czasami pisałem coś od siebie ale nie zgodzę się z tym, że "wszyscy tam czytają i pisza" bo ja nie... RE: Cop - RSC-2 - 08-10-2012 09:55 PM Każdy wyjątek tylko potwierdza regułę. RE: Cop - Jerome - 08-10-2012 09:58 PM Dobra RSC-2. Moim nadrzędnym celem nie jest uświadamianie Ci czegoś. Ja wiem swoje, Ty wiesz swoje. Wypowiedziałem się o copie i tyle. Nie muszę Ci nic udowadniać bo jak mówiłem już.. szkoda mi na takie rzeczy czasu. Bez urazy tylko. Wyłączam się z dyskusji bo męcząca się robi. Pozdrawiam wytrwałych. RE: Cop - RSC-2 - 08-10-2012 10:25 PM Forum to nie jest uświadamianie jeden drugiego tylko wymiana poglądów |