Internetowe filmiki godne polecenia - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: Offtop (/forum-33.html) +--- Dział: Offtop (/forum-34.html) +---- Dział: Film (/forum-23.html) +---- Wątek: Internetowe filmiki godne polecenia (/thread-1050.html) |
RE: Internetowe filmiki godne polecenia - Wietnam - 11-11-2016 11:38 PM Poważnie ppoo..... w głowach RE: Internetowe filmiki godne polecenia - Wietnam - 17-11-2016 04:06 PM Polska dziczyzna na otwarciu galerii handlowej w Mielcu RE: Internetowe filmiki godne polecenia - Wit - 17-11-2016 06:48 PM Wydaję mi się, że to jakieś tępe gimbusy zrobiły zadymę, a starsi ludzie po prostu chcieli jak najszybciej od nich odbiec. Wiadomo, że moherów nie brakuje, ale jednak w tym filmiku warto podkreślić, że to głównie nastolatkowie robią z siebie kretynów. RE: Internetowe filmiki godne polecenia - Wietnam - 22-02-2017 01:55 AM Nigdy tak nie czekałem na nowego Bonda, teraz musi rozwiązać nową zagadkę Sam zwiastun kapitalny . RE: Internetowe filmiki godne polecenia - Wilczekstepowy - 10-05-2017 07:21 PM Powiem Wam, że czegoś takiego się nie spodziewałem. Szacun dla tych Panów: Bardzo zaradne siły specjalne: |