Oceń utwór poprzednika - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: Offtop (/forum-33.html) +--- Dział: Offtop (/forum-34.html) +---- Dział: Muzyka (/forum-22.html) +---- Wątek: Oceń utwór poprzednika (/thread-1332.html) |
RE: Oceń utwór poprzednika - Wietnam - 17-12-2015 07:28 PM Dobry song, taki motywujący do treningów, biegania, z kultowego filmu 7/10 Kawałek nie żyjącej od 14 lat królowej rnb Aaliyah. RE: Oceń utwór poprzednika - kubala1122331 - 29-12-2015 09:14 AM 6/10 - raczej nie moje rytmy, ale całkiem znośnie się słucha. 29 grudnia to nie jest dobry dzień dla muzyki. Kolejna legenda nie żyje. http://www.terazrock.pl/aktualnosci/czytaj/Lemmy-Kilmister-_Motorhead_-nie-zyje.html Ku pamięci mistrza RE: Oceń utwór poprzednika - redd - 29-12-2015 10:59 PM Szkoda Lemmyego, choć i tak dożył słusznego wieku. Co by nie napisać - ikona. Tego zdartego głosu nie da pomylić się z żadnym innym. Dzisiaj nie mógłbym dać innej oceny niż 10. RE: Oceń utwór poprzednika - kubala1122331 - 04-01-2016 11:56 AM Z teledyskiem kawałek zyskuje sporo na wartości. Na płycie nie byłem zachwycony tym kawałkiem, ale teraz słuchało mi się go całkiem przyjemnie, 7/10 RE: Oceń utwór poprzednika - Wit - 05-01-2016 09:52 PM Moja przyjaciółka dałaby 10/10 (wysyłała mi to kiedyś ). Ja daję takie 5+/10. Nie przeszkadza mi, jak ktoś sobie tego słucha, ale samemu jakoś bym nie włączał. Bardzo mi mnie ciekawi, czy jest ktoś, kto się podejmie oceny tego kawałka. RE: Oceń utwór poprzednika - redd - 08-01-2016 12:18 PM Ale psychodela! Tak powalonego teledysku dawno nie widziałem. Animacje tych ludków grających na instrumentach mnie zniszczyły, a jeszcze później doszedł do tego śmiesznie śpiewający koleś w okularach przeciwsłonecznych noszący srebrny kombinezon. No i na sam koniec babka tańcząca z kosmitami. Sama muzyka to takie typowe lekkie techno/disco raczej z pierwszej połowy lat 90. Daję 3/10, ale teledysk warty obejrzenia jako ciekawostka RE: Oceń utwór poprzednika - Wit - 08-01-2016 01:15 PM Trochę mnie zanudziło. W mojej było więcej p****nięcia. 4/10 Szczerze, to nie skupiałem się na teledysku. Dla mnie ogólnie ta muzyka, to trochę taka "shitowa techno-łupanka", ale czasem sobie wracam do takich utworków i też często na YT widzę Polaków, którzy często wspominają te czasy i muzykę. Tutaj jest bardziej przystępna piosenka MI, moim zdaniem najlepsza: Ale to tak na marginesie. Proszę o ocenę tego kawałka, bo mi się przypomniał podczas słuchania Massive Attack. Czasem go słychać w radiu, lecz, jak widać, mało kto go zna. RE: Oceń utwór poprzednika - Wietnam - 17-01-2016 12:20 AM Za bardzo monotonne trochę, za autora daje 5/10 Legendarna już za życia Petula Clark i jej nieśmiertelne ,, Downtown" ode mnie. RE: Oceń utwór poprzednika - Martin - 29-01-2016 06:27 PM Nie wiem jak to obiektywnie ocenić......6/10 niech będzie. To ja coś trochę polewkowego . Kiedyś mieli swoje 5 minut. RE: Oceń utwór poprzednika - Wit - 29-01-2016 06:55 PM Za "You're a woman" dałbym 7 / 10. Za to takie 5 / 10. Fajnie się do takich piosenek tańczy, ale ta jest mało porywająca w porównaniu do wyżej przeze mnie wymienionego kawałka. Jeden z najlepszych wokalistów dzisiejszych czasów. |