MEGAUPLOAD-Portal dla ubogich, chytrych,czy powiew wolności i uczciwości. - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: Offtop (/forum-33.html) +--- Dział: Offtop (/forum-34.html) +---- Dział: Inne (/forum-25.html) +---- Wątek: MEGAUPLOAD-Portal dla ubogich, chytrych,czy powiew wolności i uczciwości. (/thread-592.html) |
RE: MEGAUPLOAD-Portal dla ubogich, chytrych,czy powiew wolności i uczciwości. - Mastrangelo - 30-03-2014 09:33 PM Nie wiem, nie śledzę sprawy od jakiegoś czasu. Jeśli miałeś rację, to brawo. Chcesz punkt do reputacji ? RE: MEGAUPLOAD-Portal dla ubogich, chytrych,czy powiew wolności i uczciwości. - RSC-2 - 31-03-2014 06:09 PM Natomiast ja interesuję się tą sprawą. I nie dlatego ,aby interesował mnie los właściciela Magaupload. Bardziej interesuje mnie aspekt prawny. Dwukrotnie zmianiano zarzuty. W USA obowiązuje prawo precedensowe wiec wywiniecie się z tej sytuacji jest dla Datcoma niemożiwe. Chyba że schronienie w Chinach co wydaje się mało prawdopodobne bo Chny w zamian za rynek zbytu podpisały umowę o likwidacji piractwa.. Pozostaje jeszcze ugoda ,ale ona także byłaby obwarowana warunkami.. Poczekajmy do lipca. RE: MEGAUPLOAD-Portal dla ubogich, chytrych,czy powiew wolności i uczciwości. - Metzger - 24-04-2014 09:18 PM Wygląda na to, że Dotcom wychodzi na prowadzenie |