![]() |
Typowanie walk - zasady, uwagi, komentarze - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Wirtualny Bukmacher (/forum-36.html) +--- Wątek: Typowanie walk - zasady, uwagi, komentarze (/thread-2690.html) |
RE: Typowanie walk - zasady, uwagi, komentarze - BMH - 03-01-2016 06:31 PM No jak przez 2 tyg. ma byc malo walk to trzeba laczyc. Ja jestem przeciwny tylko jak ma tego sie nagle namnozyc do kilkunastu. ![]() Tym razem rozroznie kto jest kto, bo jak ostatnio zarzuciliscie kolejke to nie mialem pojecia o niczym. A ze wstyd bylo mi spisywac(od Ciebie Redd bym zapewne sciagal) czyjes typy, to odpuscilem kolejeczke. Bardziej Was zaboli koledzy jak wygram po takim numerze. ![]() RE: Typowanie walk - zasady, uwagi, komentarze - Martin - 03-01-2016 06:50 PM Muszę zobaczyć w wolnej chwili ile będzie walk w najbliższym czasie i zaproponuje kolejkę. RE: Typowanie walk - zasady, uwagi, komentarze - Martin - 04-01-2016 09:13 PM W związku z małą liczbą interesujących walk łączymy kupon 9-16 stycznia. Typować już można. http://forum.bokser.org/thread-2687-page-8.html RE: Typowanie walk - zasady, uwagi, komentarze - Martin - 07-01-2016 07:57 AM Derrick Findley ostatecznie ma być rywalem Maćka Sulęckiego zatem jeśli ktoś chce zmienić swój typ to bardzo proszę. Oficjalnie walka nr 4: Sulęcki - Findley i to zestawienie typujemy! RE: Typowanie walk - zasady, uwagi, komentarze - Martin - 08-02-2016 08:28 PM Dwie kwestie. Walka Yordana z Kato skończyła się przed czasem, ale mamy do czynienia z sytuacją, w której o wyniku decydowały karty punktowe zatem prawidłowy typ to: Yordan PTS. @Maynard Nie mogę zaliczyć Ci walki nr 1, gdyż typowałeś sporo czasu po jej zakończeniu. RE: Typowanie walk - zasady, uwagi, komentarze - saliman1 - 08-02-2016 09:53 PM Chyba odpuścimy przyszły tydzień. Poza ewentualnie walką o tytuł w Tajlandii żadnych godnych uwagi walk. RE: Typowanie walk - zasady, uwagi, komentarze - Martin - 09-02-2016 05:31 PM (08-02-2016 09:53 PM)saliman1 napisał(a): Chyba odpuścimy przyszły tydzień. Poza ewentualnie walką o tytuł w Tajlandii żadnych godnych uwagi walk. Myślę, że tak - słabizna odpuszczamy sobie. RE: Typowanie walk - zasady, uwagi, komentarze - Wietnam - 29-02-2016 06:19 PM @Martino Ile kolejek jeszcze w pierwszej edycji będzie? RE: Typowanie walk - zasady, uwagi, komentarze - Martin - 29-02-2016 09:15 PM (29-02-2016 06:19 PM)Wietnam napisał(a): @Martino Planowo powinniśmy się wyrobić do końca marca, chciałbym aby drugą edycję rozpocząć od gal kwietniowych. Zatem pewnie jeszcze 3-4 kolejki i możemy ruszać od nowa. RE: Typowanie walk - zasady, uwagi, komentarze - Wilczekstepowy - 25-03-2016 04:10 PM Ostatnia kolejka chyba niczego nie rozstrzygnie. Chyba wszyscy typowali mniej więcej tak samo. ![]() ![]() ![]() |