![]() |
Gennady Golovkin (c) vs Martin Murray - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Nadchodzące pojedynki (gale) (/forum-19.html) +--- Wątek: Gennady Golovkin (c) vs Martin Murray (/thread-2063.html) |
RE: Gennady Golovkin (c) vs Martin Murray - kubala1122331 - 08-02-2015 03:48 PM Czy tylko mnie ta walka zupełnie nie jara? ![]() Najbardziej chyba ciekawy z tej gali jestem starcia Hughie Fury - Andrey Rudenko RE: Gennady Golovkin (c) vs Martin Murray - BMH - 08-02-2015 04:09 PM Martinez z Murrayem juz byl cieniem dawnego siebie i dla mnie Martin tamta walke powinien wygrac. Jednak nie wroze za wiele w walce z Golovkinem. Jak juz kiedys napisalem... im dluzej bedzie Murray walczyl tym bardziej bedzie go bolalo. Stawiam, ze "GGG" zakonczy walke czasowka po ciosie na watrobe. Czekam na przeskok Kazacha do SMW i tam doczeka sie powazniejszych wyzwan. RE: Gennady Golovkin (c) vs Martin Murray - Gogolius - 09-02-2015 11:38 AM Kubala, wez przedefiniuj swoj system wartosci. Zacierasz rece przed gala Bellew-Cleverly II, a nie jara Cie wystep najbardziej efektownego i efektywnego boksera ostatnich miesiecy, ktory zawalczy z jednym z ostatnich czolowych bokserow sprzatanej wlasnie kategorii wagowej? Murray nie pojdzie na czolowe zderzenie i nie skonczy szybko na deskach - da nam pokaz technicznego boksu i walki na wstecznym wiec bedzie cos milego dla fanow siepaniny i technikaliów. A zestawiajac te walke z faktem ze undercard nie jest tragiczny + nie trzeba zarywac nocki (GGG wyjdzie ok 23:50 wg planu) + boks w styczniu-lutym 2015 jest tak smutno nudnym sportem - taka walke bierze sie z pocalowaniem reki ![]() RE: Gennady Golovkin (c) vs Martin Murray - Martin - 09-02-2015 12:00 PM Transmisja gali od 21:30. Walka wieczoru planowo o 23:45. RE: Gennady Golovkin (c) vs Martin Murray - kubala1122331 - 09-02-2015 02:56 PM Gogolius Nie do końca mnie zrozumiałeś. Nie mówię przecież, że ta walka total mnie nie interesuje. Oczywiście, jeśli będę miał możliwość, to zasiądę przed tv czy streamem i ją z chęcią obejrzę, ale mówię jedynie, że nie czekam na nią jakoś nadzwyczajnie. Po prostu, ot, kolejne fajne zestawienie do oglądnięcia. Tak, bardziej czekałem na galę Bellew - Cleverly II, ale to głównie dlatego, że tam wyczuwałem emocje w walce wieczoru. (skończyło się jak się skończyło, ale to bez znaczenia). Tutaj wyczuwam szybkie świniobicie. Poza tym był znakomity fightcard, gdzie było masę starć o mistrzostwo świata. Rozumiem, że walczy najbardziej efektowny bokser, ale jakoś bardziej mnie kręcą starcia mniej znanych bokserów, pojedynki gdzie obejrzymy walkę, zawziętość i zacięcie z jednej bądź drugiej strony, pojedynki, gdzie jeden bije, a drugi oddaje i gdzie ten poziom wydaje się być w miarę wyrównany. Ta walka jest tego zaprzeczeniem (a przynajmniej tak się zapowiada). RE: Gennady Golovkin (c) vs Martin Murray - Gogolius - 09-02-2015 03:02 PM Ja widze rownowaznik miedzy "ta walka zupelnie mnie nie jara" "ta walka total mnie nie intersuje" ![]() Ech, to rozumiem ze 90% wszystkich walk Floyda, Pacquaio, Warda, Kliczki i Rigo tez sobie opuscisz bo tam poziom raczej nie bedzie wyrownany ![]() Tak, lubie sie czepiac ![]() Ale to na rozkrecenie atmosfery ![]() RE: Gennady Golovkin (c) vs Martin Murray - kubala1122331 - 09-02-2015 03:16 PM Cytat:Ja widze rownowaznik miedzy "ta walka zupelnie mnie nie jara" "ta walka total mnie nie intersuje" No fakt ![]() ![]() Cytat:Ech, to rozumiem ze 90% wszystkich walk Floyda, Pacquaio, Warda, Kliczki i Rigo tez sobie opuscisz bo tam poziom raczej nie bedzie wyrownany Przyznasz, że nie ma bardzo co porównywać walk Floyda, Warda czy Rigo do pojedynków GGG. Zupełnie inna bajka. RE: Gennady Golovkin (c) vs Martin Murray - Wietnam - 09-02-2015 03:57 PM Poprostu walka z jednym murowanym faworytem,inne rozwiązanie niż KO/TKO, na Murrayu byłoby mega mega sensacją, co z tego że Martin jest twardy, potrafi nieźle unikać ciosów i trzyma mocną gardę,niezłe warunki fizyczne, Nie ma niczego aby przećiwstawić się Gołowkinowi, za wolny, nie ma też super techniki,chociaż uważam że jest niezły techniczne,szczególnych cech które mógłby zaprezentować w tym starćiu, aby punktować poszczególnymi akcjami GGG nie zauważam,. Walcząc ultra defensywie ma szansę przetrwać kilka rund,.. RE: Gennady Golovkin (c) vs Martin Murray - Joker - 09-02-2015 04:01 PM WP Wygraną Murraya traktujesz w jakiej kategorii? RE: Gennady Golovkin (c) vs Martin Murray - Wietnam - 09-02-2015 04:35 PM @joker, w dwóch kategoriach, przypadku (kontuzja, poważne rozcięcie GGG, uniemożliwiające mu dalsze kontynuowanie pojedynku) mega sensacji (wyczarowania królika z rękawa przez Murraya w celu kompletnego zaskoczenia taktyką Kazacha) no ale Magikiem to Martin nie jest,,niestety |