Braehmer - Głażewski - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Nadchodzące pojedynki (gale) (/forum-19.html) +--- Wątek: Braehmer - Głażewski (/thread-2061.html) |
RE: Braehmer - Głażewski - CCConeser2 - 06-12-2014 11:33 PM Nazwisko wprowadza w błąd, to powinien być Paweł Szklarz. Rozumiem, cios mógł odczuć, ale nawet nie próbować się podnieść!? RE: Braehmer - Głażewski - BMH - 06-12-2014 11:33 PM Walki nie widzialem, ale znam relacje. Szkoda, ale co zrobic, taki sport. Tu nie trudno dostac na czuly punkt. Mozna tylko zyczyc Pawlowi, zeby sie nie zalamywal, i jeszcze zawalczyl cos sensownego. Rewanz z Miszkinem kupuje w ciemno! RE: Braehmer - Głażewski - Kosteq - 06-12-2014 11:38 PM Chyba Pawełek zapił niedawno i można znowu zastosować stwierdzenie, które kiedyś opisywało walkę Rickiego Hattona. Szklana wątroba. RE: Braehmer - Głażewski - Wietnam - 06-12-2014 11:43 PM Mistrzowie czego innego można było się spodziewać,Paweł przeciętniak z watą w rękawicy, ,pięściarz który z powodzeniem może rywalizować o mistrzostwo Uni Europejskiej, takie pojedynki to dla niego za duże obciążenie psychiczne i sportowe. RE: Braehmer - Głażewski - Gogolius - 06-12-2014 11:46 PM Ja pierniczę no i spóźniłem się na walkę... ech... RE: Braehmer - Głażewski - Kosteq - 06-12-2014 11:47 PM Ale nikt tu nie zaprzeczy, że przeciętniak bez ciosu. Sam stawialem na Braehmera przed czasem, ale tu wyszedł koleś do walki życia i nie zadał żadnego ciosu. Nie mówię już o tym, że nie okazał w ogóle ambicji. Jakby był nieprzygotowany albo kontuzjowany i czekał na pierwszy cios, żeby paść i dać się wyliczyć. RE: Braehmer - Głażewski - CCConeser2 - 06-12-2014 11:50 PM Mamy nowy wątek do Punktacji Walk! RE: Braehmer - Głażewski - kartofelek - 06-12-2014 11:52 PM po cichu (bardzo po cichu) liczyłem że Głazewski coś może ugra wykorzystując niefrasobliwosc w obronie Braehmera którą ten od czasu do czasu pokazuje no a tu taki gips..bywa...nie zazdroszcze....jak ma Głaz ambicje to takie coś boli podwójnie RE: Braehmer - Głażewski - Wietnam - 06-12-2014 11:55 PM Dzisiejszej nocy jeszcze dwa ciekawe pojedynki do obejrzenia Lemieux -Rosado na Brooklynie i Pascal -Bolonti RE: Braehmer - Głażewski - saliman1 - 06-12-2014 11:59 PM Walka Dulorme-Lundy dla mnie też zapowiada się ciekawie. |