Forum - BOKSER.ORG
Hopkins vs Shumenov - Wersja do druku

+- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org)
+-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html)
+--- Dział: Nadchodzące pojedynki (gale) (/forum-19.html)
+--- Wątek: Hopkins vs Shumenov (/thread-1749.html)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Hopkins vs Shumenov - Krzych - 19-04-2014 01:42 PM

Na pewno ogarnę ale tak się pytam tylko czy ktoś już ma jakiś sprawdzony w dobrej jakości.

RE: Hopkins vs Shumenov - KrychuTMT - 19-04-2014 01:45 PM

Szumenov wystrzeli cepem zza dupy i wygra przez KO pod koniec walki. (takie życzenie na święta)

RE: Hopkins vs Shumenov - Gogolius - 19-04-2014 01:51 PM

http://www.feed2all.eu/watch/255157/1/watch-boxing:--bernard-hopkins-vs-beibut-shumenov.html

ja startuję na tym, tydzień temu leciała tu gala HBO i byłem zadowolony ; )

RE: Hopkins vs Shumenov - neQ - 19-04-2014 03:25 PM

Duży minus, że żadna polska TV tego nie pokazuje. Orange nie przedłużyło chyba umowy i stąd ten problem. Szkoda.

RE: Hopkins vs Shumenov - Krzych - 19-04-2014 03:28 PM

Orange chyba też już nie pokazuje UFC z tego co słyszałem. Nieźle dali ciała jeżeli chodzi o sporty walki.

RE: Hopkins vs Shumenov - Tar-Ellendil - 19-04-2014 04:50 PM

Paulie to mój ulubiony komentator obecnie i mam nadzieję, że wyjdzie z walki z Porterem bez szwanku i zasiądzie do stolika przy walce B-hopa Smile

RE: Hopkins vs Shumenov - neQ - 19-04-2014 07:10 PM

Sporo te prawa kosztują. Zwykle podpisuje się je na kilka lat, stąd finanse muszą na to być.

Nie tylko sporty walki. Orange nie przedłużyło kontraktu na prawa do pokazywania ligi portugalskiej, motywując to słabą oglądalnością. Nie wiem jak tam z UFC, ale nie sądzę, by taka gala w nocy dobrze się sprzedała (czyt. frekwencja).

Mam ogromną nadzieję, że coś podpiszą, ale dużo się mówi o telewizjach sportowych w Polsce, to ciężki biznes. W tej chwili w dobie coraz to większej konkurencji, bardzo ciężko się im utrzymać. Prawa telewizyjne to wydatek. Kiedyś czytałem o cenie, jaką TV musiałyby wyłożyć, by transmitować marny mecz towarzyski naszych "orłów" chyba w Abu Dabi. Złapałem się za głowę, że to aż tyle kosztuje.

RE: Hopkins vs Shumenov - Martin - 19-04-2014 07:41 PM

Mimo iż traktuję Hopkinsa jako nr 3 w kat. półciężkiej za Kowaliewem i Stevensonem to wydaje mi się że z Szumenowem powinien sobie poradzić. Jeśli będzie w takiej formie jak ostatnio z Muratem to wygra.
Co do reszty walk to Quillin powinien wygrać bez problemu, natomiast najciekawsza walka tej gali to wg mnie Porter - Malignaggi. Stawiam na Shawna choć Pauliego nigdy nie można lekceważyć.
Zna ktoś w miarę dokładne godziny tych walk?

RE: Hopkins vs Shumenov - Joker - 19-04-2014 11:14 PM

Kurcze czym bliżej walki tym bardziej martwie się o Kata i mój wirtualny hajs :/

RE: Hopkins vs Shumenov - BESTIA - 19-04-2014 11:17 PM

Joker oj sporo postawiłeś...Tongue