Narodowa gala boksu Najmana (25 maj 2018) - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Nadchodzące pojedynki (gale) (/forum-19.html) +--- Wątek: Narodowa gala boksu Najmana (25 maj 2018) (/thread-3415.html) |
RE: Narodowa gala boksu Najmana (25 maj 2018) - Martin - 26-05-2018 10:47 AM (26-05-2018 09:21 AM)fext napisał(a): Gdyż problemem Marcina nie jest ani wiek, ani to, że nie potrafi boksować, tylko całkowity brak "serca do walki", co całkowicie dyskwalifikuje go jako zawodnika, który miałby mierzyć się nawet z równymi sobie. Innymi słowy Najman bryluje w ringu dopóty, dopóki jest całkowicie przekonany o swojej miażdżącej przewadze i nie zbierze czegoś choćby odrobinę mocniejszego. Kiedy to się staje, "duch w nim upada" i natychmiast się poddaje. Nie chce się czepiać, ale Najman naprawde nie potrafi boksować i to jest właśnie problem gdy ktoś kto nawet nie potrafi imitować boksera zabiera się za walkę na zasadach bokserskich. Fext czy Ty kiedykolwiek widziałeś Marcina "brylującego" w ringu? Jeśli tak to w jakiej walce, z kim wtedy walczył? Chętnie zobaczę. RE: Narodowa gala boksu Najmana (25 maj 2018) - Maynard - 26-05-2018 11:18 AM Najgorsze jest to, że Najman zapowiedział coroczne organizowanie "gal narodowych". Nie wiem, czy mu się uda, ale sama taka wypowiedź powinna być potraktowana jako groźba karalna RE: Narodowa gala boksu Najmana (25 maj 2018) - szalonyAli - 26-05-2018 11:20 AM Najman nie potrafi boksowac ani nie ma duszy wojownika w dodatku już stary. Jedyne walki z jego udziałem jakie mają sens, to ustawki z znanymi osobowością w celach show. starcie z Patrykiem Jakim było by dobrexd. Za poważny boks Marcinek nie ma co się już brać. Zresztą skąd brać rywala dla niego. Trzeba było by bracrywali o ujemnym rekordzie. I tak wynik byłby otwarty. Niexh się skupi na organizacji gal i to rozwinie ale powoli. Bo może porwał się z Motyka na słońce ale jakieś pojęcie o tym ma. RE: Narodowa gala boksu Najmana (25 maj 2018) - fext - 26-05-2018 12:03 PM (26-05-2018 10:47 AM)Martin napisał(a):Źle mnie zrozumiałeś Chodziło mi o to, że przy odpowiednio dobranym przeciwniku ani wiek, ani brak umiejętności bokserskich Najmana nie będzie stanowił żadnej przeszkody. Dlatego w dalszej części wpisu zaproponowałem Bonusa BGC. Generalnie chodzi o to, że Najman, cokolwiek by o nim nie mówić, wzbudza emocje. Zwykle negatywne, ale akurat nie szkodzi, nawet pomoże, gdyż przyciągnie ludzi pragnących obejrzeć kolejną porażkę czy rejteradę Marcina. Fakt, jest sportowo podstarzały, spasiony, leniwy i boksuje jak paralityk. Co nie znaczy, że nie da się znaleźć jeszcze większego łamagi ze znanym nazwiskiem(26-05-2018 09:21 AM)fext napisał(a): Gdyż problemem Marcina nie jest ani wiek, ani to, że nie potrafi boksować, tylko całkowity brak "serca do walki", co całkowicie dyskwalifikuje go jako zawodnika, który miałby mierzyć się nawet z równymi sobie. Innymi słowy Najman bryluje w ringu dopóty, dopóki jest całkowicie przekonany o swojej miażdżącej przewadze i nie zbierze czegoś choćby odrobinę mocniejszego. Kiedy to się staje, "duch w nim upada" i natychmiast się poddaje. RE: Narodowa gala boksu Najmana (25 maj 2018) - Wietnam - 26-05-2018 12:52 PM (25-05-2018 10:33 PM)kubala1122331 napisał(a): Najlepsze jest na koniec tego filmiku, jak Najman krzyczy z daleka....Riczard give me a rematch !!! nie mogę z tego. RE: Narodowa gala boksu Najmana (25 maj 2018) - kubala1122331 - 26-05-2018 12:54 PM fext Nie wiem na ile była to poważna walka, ale w pokazówce Najmana z prezydentem Żyrardowa to bym dał w rundach 3-1 dla prezydenta Żyrardowa Akurat walka Najmana to najmniejszy problem tej gali. Ja liczę na drugą edycję za rok. Jeśli zostaniemy po tym czymś wczorajszym, to wizerunkowo boks nie pozbiera się w Polsce przez długo czas. Martwi, że sam Marcin jest mega zadowolony z gali, twierdzi, że przyszło prawie 18 tys. kibiców. Nie mam jak tego zweryfikować, ale ludzie, którzy byli na Narodowym pisali zgodnie, że to niemożliwe. RE: Narodowa gala boksu Najmana (25 maj 2018) - Wietnam - 26-05-2018 01:15 PM Izu ostro się wnerwił na dziennikarzyne od siedmiu boleści RE: Narodowa gala boksu Najmana (25 maj 2018) - Wietnam - 26-05-2018 03:36 PM Najman po Narodowej Gali Boksu: 17894 widzów ...? Może i było tyle spacerujących przez cały dzień koło stadionu narodowego. RE: Narodowa gala boksu Najmana (25 maj 2018) - szalonyAli - 26-05-2018 04:13 PM Haha ja byłem pod stadionem tak o 20. To nie było specjalnie słychać że coś siędzieje tam. Na żużlu ostatnio było o wiele głośniej. Jeszcze jakieś dzieciaki na oko po 15-16 lat chcieli mi i kumplowi za piwko 3 bilety oddać, bo ktoś im oddał rzekomo :-) . RE: Narodowa gala boksu Najmana (25 maj 2018) - Wietnam - 26-05-2018 04:49 PM Pewnie te bilety od tych dzieciaków krążyły później po całej Warszawie, od rąk do rąk bo nikt nie chciał |