Forum - BOKSER.ORG
Kliczko vs Povetkin - Wersja do druku

+- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org)
+-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html)
+--- Dział: Nadchodzące pojedynki (gale) (/forum-19.html)
+--- Wątek: Kliczko vs Povetkin (/thread-1168.html)

RE: Kliczko vs Povetkin - Martin - 04-10-2013 09:58 PM

Im bliżej walki tym coraz mniejsze szanse daję Powietkinowi na cokolwiek.....lubię Saszę, to jedna z ciekawszych postaci w HW, ale jak patrzę na Władka to......zobaczymy zresztą jutro...

RE: Kliczko vs Povetkin - kubala1122331 - 04-10-2013 10:01 PM

Władimir jak zawsze świetnie wygląda. Nie mogę sobie wyobrazić pokonanego Kliczki. Stworzył w moich oczach pomnik nie do obalenia. Zwycięstwo Saszy by mój bokserski system wartości zachwiało. Nie chcę tego!

RE: Kliczko vs Povetkin - KrychuTMT - 04-10-2013 10:09 PM

Berto też zawsze ma super rzeźbę, Karass wyglądał jakby nigdy nie był na siłowni a go pobił. Wiadomo ,że Władzia to 3 klasy wyżej od wspomnianego Andre . Jednak pamiętamy ,że to jest boks , a nie zawody kulturystyczne.

RE: Kliczko vs Povetkin - kubala1122331 - 04-10-2013 10:14 PM

Krychu
Dokładnie, ale trudniej ma Tua ze swoją obecną sylwetką wytrzymać pełen dystans niż choćby Wlad. A ten jest doskonale przygotowany. Wiem jedno kondycyjnie i szybkościowo wytrzyma całą walkę.

RE: Kliczko vs Povetkin - KrychuTMT - 04-10-2013 10:20 PM

@kuba
Wiadomo , że Povietkin wygląda kiepsko przy Władzi , jednak widać ,że trenował . Mocno zalany nie jest , lekko widać mięśnie brzucha czyli ma około 13-15% bf.

RE: Kliczko vs Povetkin - kubala1122331 - 04-10-2013 11:13 PM

Ładnie wygląda Povetkin, nie mówię, że nie. Nawet lekkiego kaloryferka to ja u niego nie pamiętam.
Ale wiesz... jednak walczy ze świetnie przygotowanym Kliczką. Tylko pojedynek świetny Sasza - słabiej przygotowany Władek dawało mi nadzieję na w miarę wyrównany pojedynek.

RE: Kliczko vs Povetkin - Sander - 05-10-2013 08:05 AM

(04-10-2013 11:13 PM)kubala1122331 napisał(a):  Ale wiesz... jednak walczy ze świetnie przygotowanym Kliczką. Tylko pojedynek świetny Sasza - słabiej przygotowany Władek dawało mi nadzieję na w miarę wyrównany pojedynek.
Liczyć na nieprzygotowanego Władimira to jak spodziewać się śniegu w lecie.
Na tym poziomie każdy daje z siebie maxa na obozie i wypruwa żyły. To są stare lisy i doskonale wiedzą czego im potrzeba by zrobić formę i dobrze wypaść w ringu, znają swoje organizmy. To będzie walka świetnie przygotowany Powietkin vs świetnie przygotowany Kliczko.

RE: Kliczko vs Povetkin - kubala1122331 - 05-10-2013 09:11 AM

Szanse takie same,... ale nieraz się zdarzają takie przypadki.
Liczyłem trochę, że Wlad trochę zlekceważy Rosjanina. Nie wiem dlaczego, ale tak sądziłem. Jednak topowi bokserzy to mega profesjonaliści i można ich naprawdę za to podziwiać.

RE: Kliczko vs Povetkin - RedHawk - 05-10-2013 09:14 AM

Cytat:- Wobec tego dla Kliczki wcale nie będzie to najtrudniejsza walka w karierze, jak niektórzy przewidują?
Nie, absolutnie nie. Naprawdę nie sądzę. Nie rozumiem ludzi, którzy mówią, że to będzie dla Kliczki najtrudniejsza walka. Przecież Powietkin ledwo pokonał Marco Hucka. Weźmy pod uwagę z kim on w ogóle walczył. Kogo pokonał? Czy walczył z kimś będącym na poziomie Kliczki? Nie. Nie walczył nawet z kimś o zbliżonych możliwościach.Z kolei Władymir miał już wielu przeciwników na poziomie Powietkina, takich jak Rusłan Czagajew czy Samuel Peter. On takich rywali nokautuje. Powietkin to dobry bokser, ale nie widzę w nim nic szczególnego w porównaniu z poprzednimi rywalami Władymira.

100 % racji Bashira! Prawie jak by mówił moimi ustami.

RE: Kliczko vs Povetkin - Sander - 05-10-2013 09:27 AM

Wiele w tym racji ale mimo to nie ma lepszego rywala dla Władimira na ten czas.