![]() |
Kliczko vs Povetkin - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Nadchodzące pojedynki (gale) (/forum-19.html) +--- Wątek: Kliczko vs Povetkin (/thread-1168.html) |
RE: Kliczko vs Povetkin - Martin - 04-10-2013 09:58 PM Im bliżej walki tym coraz mniejsze szanse daję Powietkinowi na cokolwiek.....lubię Saszę, to jedna z ciekawszych postaci w HW, ale jak patrzę na Władka to......zobaczymy zresztą jutro... RE: Kliczko vs Povetkin - kubala1122331 - 04-10-2013 10:01 PM Władimir jak zawsze świetnie wygląda. Nie mogę sobie wyobrazić pokonanego Kliczki. Stworzył w moich oczach pomnik nie do obalenia. Zwycięstwo Saszy by mój bokserski system wartości zachwiało. Nie chcę tego! RE: Kliczko vs Povetkin - KrychuTMT - 04-10-2013 10:09 PM Berto też zawsze ma super rzeźbę, Karass wyglądał jakby nigdy nie był na siłowni a go pobił. Wiadomo ,że Władzia to 3 klasy wyżej od wspomnianego Andre . Jednak pamiętamy ,że to jest boks , a nie zawody kulturystyczne. RE: Kliczko vs Povetkin - kubala1122331 - 04-10-2013 10:14 PM Krychu Dokładnie, ale trudniej ma Tua ze swoją obecną sylwetką wytrzymać pełen dystans niż choćby Wlad. A ten jest doskonale przygotowany. Wiem jedno kondycyjnie i szybkościowo wytrzyma całą walkę. RE: Kliczko vs Povetkin - KrychuTMT - 04-10-2013 10:20 PM @kuba Wiadomo , że Povietkin wygląda kiepsko przy Władzi , jednak widać ,że trenował . Mocno zalany nie jest , lekko widać mięśnie brzucha czyli ma około 13-15% bf. RE: Kliczko vs Povetkin - kubala1122331 - 04-10-2013 11:13 PM Ładnie wygląda Povetkin, nie mówię, że nie. Nawet lekkiego kaloryferka to ja u niego nie pamiętam. Ale wiesz... jednak walczy ze świetnie przygotowanym Kliczką. Tylko pojedynek świetny Sasza - słabiej przygotowany Władek dawało mi nadzieję na w miarę wyrównany pojedynek. RE: Kliczko vs Povetkin - Sander - 05-10-2013 08:05 AM (04-10-2013 11:13 PM)kubala1122331 napisał(a): Ale wiesz... jednak walczy ze świetnie przygotowanym Kliczką. Tylko pojedynek świetny Sasza - słabiej przygotowany Władek dawało mi nadzieję na w miarę wyrównany pojedynek.Liczyć na nieprzygotowanego Władimira to jak spodziewać się śniegu w lecie. Na tym poziomie każdy daje z siebie maxa na obozie i wypruwa żyły. To są stare lisy i doskonale wiedzą czego im potrzeba by zrobić formę i dobrze wypaść w ringu, znają swoje organizmy. To będzie walka świetnie przygotowany Powietkin vs świetnie przygotowany Kliczko. RE: Kliczko vs Povetkin - kubala1122331 - 05-10-2013 09:11 AM Szanse takie same,... ale nieraz się zdarzają takie przypadki. Liczyłem trochę, że Wlad trochę zlekceważy Rosjanina. Nie wiem dlaczego, ale tak sądziłem. Jednak topowi bokserzy to mega profesjonaliści i można ich naprawdę za to podziwiać. RE: Kliczko vs Povetkin - RedHawk - 05-10-2013 09:14 AM Cytat:- Wobec tego dla Kliczki wcale nie będzie to najtrudniejsza walka w karierze, jak niektórzy przewidują? 100 % racji Bashira! Prawie jak by mówił moimi ustami. RE: Kliczko vs Povetkin - Sander - 05-10-2013 09:27 AM Wiele w tym racji ale mimo to nie ma lepszego rywala dla Władimira na ten czas. |