![]() |
David Haye - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Bokserzy (/forum-14.html) +--- Wątek: David Haye (/thread-915.html) |
RE: David Haye - Krzych - 10-12-2014 03:25 PM Widzę że rosyjscy cenzorzy już dopadli ten wątek ![]() Wygląd Bradleya nie ma nic do rzeczy, bo on przeszedł an weganizm dopiero przed walką z Witterem, o ile dobrze pamiętam. Był już wtedy w pełni ukształtowany fizycznie, albo prawie w pełni. Jest też weganinem tylko na czas przygotowań z tego co kiedyś mówił. Nie wiem na ile sobie odpuszcza między walkami, ale patrząc po jego formie na początku promocji walki z Marquezem to raczej sporo. Zrobił tournee po wszystkich fast foodach w ramach promocji tamtej walki ![]() Davidowi jak na razie się powodzi ![]() RE: David Haye - BMH - 10-12-2014 04:37 PM Haye, jak i wiekszosc bokserow ewidentnie goli klate. ![]() RE: David Haye - Krzych - 10-12-2014 06:14 PM No źle nie jest, nie stracił oczu jak Bradley przed Marquezem ![]() ![]() RE: David Haye - Sander - 11-12-2014 12:18 PM Takie tam, przy śniadaniu. ![]() RE: David Haye - Krzych - 11-12-2014 05:45 PM Hehehe, no tego to bym się nie spodziewał. Ale to tylko potwierdza, że wszelkie występki Davida to tylko zagrania pod publiczkę, a nie jakieś buractwo. RE: David Haye - Martin - 11-12-2014 05:52 PM Kiedyś liczyłem na to, że Haye zawalczy również z Witalijem. Dla mnie to byłoby jeszcze ciekawsze zestawienie niż z Władimirem. Śniadanie z merem Kijowa...nieźle. RE: David Haye - BMH - 11-12-2014 05:59 PM Ja, bylem pewny, ze Haye bedzie walczyl z Vitkiem. Moglbym sie zalozyc o paredziesiat zl, ze walka bedzie, a tu lipa. Co do spotkania, to normalka. To co mowia bokserzy na konferencjach to jedno, a jak nikt nie widzi to okazuje sie, ze sa kolegami, i znaja sie kupe lat(niekoniecznie mam na mysli Davida, czy Vitka). Kliczko 2jajka i kromka chleba, a Haye zajada z jakiegos mini koryta hehe. Nie zaluje sobie Anglik. ![]() RE: David Haye - Wietnam - 19-12-2014 01:14 AM Podobno Antonio Tarver rzucił wyzwanie Haymakerowi i chciałby się z nim zmierzyć w pierwszym kwartale 2015, roku. RE: David Haye - KrychuTMT - 19-12-2014 03:32 PM Typowy przeciwnik dla Hayemakera ![]() RE: David Haye - Metzger - 19-12-2014 03:48 PM Na przetarcie po długiej przerwie i poważnych kontuzjach jeszcze ujdzie. |