![]() |
Narodowa gala boksu Najmana (25 maj 2018) - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Nadchodzące pojedynki (gale) (/forum-19.html) +--- Wątek: Narodowa gala boksu Najmana (25 maj 2018) (/thread-3415.html) |
RE: Narodowa gala boksu Najmana (25 maj 2018) - Hugo - 06-02-2018 08:37 AM Z wywiadu z Najmanem można by wnioskować, że może on przebierać w rywalach dla Wacha i Ugonoha, jak w ulęgałkach. Tymczasem Chisora przymierza się do walki z Joyce'em, więc chyba odpada. Jennings ma zaplanowany na luty pojedynek z Muralimowem. Nie wykluczałbym, że zostanie znokautowany. Zresztą i tak jest złym kandydatem, bo jest drogi, nie leży ani Mariuszowi, ani Izu, a do tego jest chyba największym nudziarzem w całej HW. Na miejscu Najmana zaklepałbym jak najszybciej Kudriaszowa i Heleniusa, którzy też mogą dostać inne propozycje. RE: Narodowa gala boksu Najmana (25 maj 2018) - Wietnam - 06-02-2018 11:22 AM No jest jeszcze Fury ![]() RE: Narodowa gala boksu Najmana (25 maj 2018) - Wit - 06-02-2018 11:52 AM (06-02-2018 11:22 AM)Wietnam napisał(a): No jest jeszcze Fury A może Fury z Najmanem w ramach zastępstwa za Binkowskiego? ![]() RE: Narodowa gala boksu Najmana (25 maj 2018) - Wietnam - 06-02-2018 03:06 PM To jest gala Najmana więc powinieneś napisać poprawienie, "a może Najman z Furym w ramach zastępstwa za Bińkowskiego ![]() Piszemy jego nazwisko w pierwszej kolejności. RE: Narodowa gala boksu Najmana (25 maj 2018) - redd - 06-02-2018 03:28 PM Ja bym chętnie obejrzał pojedynek Najman vs Fekete ![]() RE: Narodowa gala boksu Najmana (25 maj 2018) - Wietnam - 06-02-2018 03:37 PM Mógłby być też McCall , wyciągnięty z kanapy ale byłby faworytem z Marćinem. RE: Narodowa gala boksu Najmana (25 maj 2018) - Wit - 06-02-2018 06:42 PM Popieram pomysł Redda. Gość jest świetny. ![]() RE: Narodowa gala boksu Najmana (25 maj 2018) - Wietnam - 06-02-2018 09:05 PM Tą galą Najman zmienia postrzeganie własnej osoby, to odrodzenie Najmana, z gościa który był znany z porażek na ringu z celebrytami, na biznesmana, przedsiębiorce i promotora. Co raz mniej jest w internecie negatywnych komentarzy na jego temat, ludzie życzą mu powodzenia, i żeby ta gala się udała, a jak się uda, zapełni stadion, będzie miała mocną kartę walk, co w połowie już się stało za sprawą polskich nazwisk zawodników, to będzie tzw "Reborn" Marcina Najmana". RE: Narodowa gala boksu Najmana (25 maj 2018) - Maynard - 06-02-2018 11:34 PM Mi ta sytuacja przypomina "karierę" w Hollywood niejakiego Tommy'ego Wiseau. Facet nie wiadomo skąd się wziął, zero talentu aktorskiego, zero pojęcia o reżyserii i produkcji filmowej, nikt do końca nie wie skąd miał pieniądze, a ostatecznie zrealizował swój wymarzony film, który stał się legendą (tak zły, że do dziś są organizowane specjalne pokazy dla niedowiarków). Nota bene, Tommy Wiseau prawdopodobnie pochodzi z... Polski ![]() Spodziewam się takiego bokserskiego odpowiednika "The Room". RE: Narodowa gala boksu Najmana (25 maj 2018) - kubala1122331 - 07-02-2018 03:21 AM A ja nie. Ja się spodziewam dość interesującej gali z kilkoma ciekawymi pojedynkami, które chętnie zobaczę w TV. Oczywiście nie będzie to tak wielkie wydarzenie, żeby zapełniło cały Stadion Narodowy, ale pewnie jedno z najciekawszych wydarzeń bokserskich ostatnich lat. Do gali wciąż dużo czasu, spokojnie można zakontraktować ciekawych przeciwników. A co do historii Tommy'ego Wiseau to wczoraj w nocy oglądałem "The Room", a dzisiaj "The disaster artist" opowiadający o Wiseau. Oba filmy zdecydowanie godne polecenia (choć z zupełnie innych względów). |