![]() |
Kto według was zostanie lub powinien zostać wrześniowym rywalem Floyda Mayweathera Jr - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Boks na świecie (/forum-12.html) +--- Wątek: Kto według was zostanie lub powinien zostać wrześniowym rywalem Floyda Mayweathera Jr (/thread-2410.html) |
RE: Kto według was zostanie lub powinien zostać wrześniowym rywalem Floyda Mayweathera Jr - Wietnam - 14-05-2015 11:20 PM (14-05-2015 10:03 PM)kubala1122331 napisał(a): Jak zauważył @Hugo, kto zostanie rywalem i kto powinien zostać to dwie różne rzeczy. Niezłe sprecyzjowanie w trzech podpunktach, ![]() 1.Rywalem będzie Thurman 2.Rywalem powinien być Khan 3.Ja bym chciał walki Mayweather-Khan, jak to cały czas powtarzam. pozdro! RE: Kto według was zostanie lub powinien zostać wrześniowym rywalem Floyda Mayweathera Jr - Tar-Ellendil - 15-05-2015 09:24 AM 1.Rywalem będzie Khan (najwięcej gada) 2.Rywalem powinien być Brook lub Thurman (niepokonani młodzi mistrzowie) 3.Ja bym chciał walki z Cotto o pas wagi średniej lub Garcia bez catchweight. (Walka z Cotto to byłoby wyzwanie sportowe, a walka z Garcią to walka z dobrym nazwiskiem i w sam raz na odejście w dobrym stylu, a i tak poza walką w średniej nic Floydowi nie zostało do udowodnienia w tym wieku. RE: Kto według was zostanie lub powinien zostać wrześniowym rywalem Floyda Mayweathera Jr - TomaszX - 15-05-2015 11:49 AM .Rywalem Floyda powinien być Brook była by walka unifikacyjna o wszystkie pasy. RE: Kto według was zostanie lub powinien zostać wrześniowym rywalem Floyda Mayweathera Jr - Wietnam - 15-05-2015 05:37 PM Nie no rewanżu z Cotto, to ja też bym chciał, , trzeci mój ulubiony Fighter, po Filipińcach, byłaby ponownie okazja do trash talku, ![]() RE: Kto według was zostanie lub powinien zostać wrześniowym rywalem Floyda Mayweathera Jr - Martin - 15-05-2015 07:42 PM Na ostatnią walkę trzeba mu dać przeciwnika, który go może pokonać,a więc Cotto odpada. Najsensowniejszy byłby moim zdaniem Thurman, w dalszej kolejności Brook i Khan. Mayweather Team wybierze kogoś kto nie będzie stanowił wielkiego ryzyka zatem Keith (niestety) szanse na walkę ma zerowe... RE: Kto według was zostanie lub powinien zostać wrześniowym rywalem Floyda Mayweathera Jr - Wietnam - 16-05-2015 03:20 AM Ortiz opowiada w mediach, że Mayweather wiśi mu rewanż o którym sam Floyd kiedyś wspominał , ,Vicious jest gotowy zmierzyć się z nim ponownie we wrześniu. On gdy gdy się budźi rano zawsze widzi moją twarz, Obiecał kiedyś w mediach że będzie jeszcze okazja abyśmy jeszcze raz spotkali się w ringu, jestem gotowy na tą walkę, pamiętacie tamten pojedynek? On nie mógł przede mną uciec w ringu, cały czas przy nim byłem i odczuwał każdy mój ćios, ,,. RE: Kto według was zostanie lub powinien zostać wrześniowym rywalem Floyda Mayweathera Jr - zuki - 18-05-2015 11:29 AM Pod względem medialnym walka Mayweather-Ortiz mogłaby się sprzedać. Rewanż za kontrowersyjny nokaut. Lecz pod względem sportowym, Victor według mnie, nie pokazałby nic ciekawego. Już wtedy nie błyszczał na ringu, przynajmniej według mojej opinii. RE: Kto według was zostanie lub powinien zostać wrześniowym rywalem Floyda Mayweathera Jr - BMH - 18-05-2015 12:12 PM (18-05-2015 11:29 AM)zuki napisał(a): Lecz pod względem sportowym, Victor według mnie, nie pokazałby nic ciekawego. Już wtedy nie błyszczał na ringu, przynajmniej według mojej opinii. Ortiz, dawal do czasu KO blizsza walke niz wiekszosc z ostatnich rywali Floyda. Pomysl rewanzu wydaje sie jednak chory. Chyba ze, Floyd jednej nocy stoczy dwie walki... Ortiz, na rozgrzewke, a Garcia na zakonczenie kariery. ![]() RE: Kto według was zostanie lub powinien zostać wrześniowym rywalem Floyda Mayweathera Jr - Wietnam - 18-05-2015 12:43 PM W rewanżu Ortiz odwdzięczył by się Floydowi, ale jego zapewne by zdyskwalifikowali, postawiłbym na dyskw.,..Ortiza fajne pieniądze ![]() RE: Kto według was zostanie lub powinien zostać wrześniowym rywalem Floyda Mayweathera Jr - zuki - 18-05-2015 01:38 PM A co do wyboru rywala Floydowi, to myślę, że zostanie nim Amir Khan. Jakoś wątpię, aby Money w ostatniej walce, stoczył bój w wyższej wadze niż welterweight. A szkoda, bo rewanż z Alvarezem, czy Cotto, wyglądałby ciekawie, a i sam Mayweather mógłby nieźle zarobić zielonych. |