Adrien Broner - Marcos Maidana - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Nadchodzące pojedynki (gale) (/forum-19.html) +--- Wątek: Adrien Broner - Marcos Maidana (/thread-1566.html) |
RE: Adrien Broner - Marcos Maidana - BMH - 17-12-2013 04:13 PM (17-12-2013 03:41 PM)Sander napisał(a): @BMH Sander Powiem Ci, ze to nie calkiem tak, bo jednak stawialem na Bronera, a wiec, pudlo. Ale bardzo zmienilem zdanie po ponownym odswiezeniu sobie ich ostatnich walk. Nie wiem dlaczego Broner byl takim wyraznym faworytem, po spokojnej analizie umiejtnosci, jak i stylow niedzielnych bohaterow, doszedlem do wnisku, ze Marcos moze to wygrac, i zadna to dla mnie sensacja. Czasami jest dobrze, raz jeszcze rzucic okiem i wylapac jakies detale. Jakby nie awaria forum, to za ch*ja nie postawilbym na zakladach na Bronera. Nie dlatego, ze odbieralem mu szanse, a dlatego, ze kurs 1.2 przy takiej walce, to kpina. Na bank zmienilbym typ na Argantynczyka za jakies 100, a wiec bez szalenstw. W sumie moze i dobrze, ze tak wyszlo, teraz wszyscy mamy podobna ilosc wirtualnego hajsu, a wiec bedzie ciekawiej. RE: Adrien Broner - Marcos Maidana - Sander - 17-12-2013 04:39 PM @OFF TOP Ja mam nadzieję, że ta kolejka nie będzie liczona wszak nie zdążyłem dać typów - nie wiem czy tylko ja - forum zniknęło w piątek wieczorem chyba. RE: Adrien Broner - Marcos Maidana - Joker - 17-12-2013 05:06 PM W czwartek późnym wieczorem forum już było nie aktywne. RE: Adrien Broner - Marcos Maidana - Kosteq - 17-12-2013 05:36 PM Joker dobrze mówi, w piątek rano na 100% nie działało, bo chciałem sprawdzić czy jest nowa kolejka bukmachera i już było w trakcie konserwacji RE: Adrien Broner - Marcos Maidana - RSC-2 - 17-12-2013 05:37 PM Ja też chcialem pogratulować BMH "instynktu" BMH Champion Liczba postów: 1,783 Dołączył: Oct 2012 Reputacja: 30 "Dla mnie wyraźnym faworytem jest Broner…………... Nie będe zaskoczony calkowita dominacja Amerykanina,"... RE: Adrien Broner - Marcos Maidana - BMH - 17-12-2013 05:46 PM Rozumiem, ze jestes na tyle ograniczony, ze nie rozumiesz, ze ktos moze zmienic zdanie? Przeciez to kazdy tu wie, wiec nie musisz usilnie sie kompromitowac, naczelny trollu forum. RE: Adrien Broner - Marcos Maidana - RSC-2 - 17-12-2013 05:48 PM Rozumiem że zdanie zmieniłeś po walce? No i to nazywa się instynkt. Gratulacje. RE: Adrien Broner - Marcos Maidana - BMH - 17-12-2013 05:56 PM Przed walka gluptasku.. wiec znow klamiesz, i potwierdzasz, ze jestes jednak ograniczony. RE: Adrien Broner - Marcos Maidana - RSC-2 - 17-12-2013 05:59 PM @BMH Napisałeś w innym temacie ,że nie będziesz zajmował się moimi wpisami. Dotrzymaj słowa. Skończmy te personalne sprawy. BESTIA już mi grozi palcem że przesadzam z pisaniem nie na temat. Zajmijmy się sprawami boksu. Co Ty na to? RE: Adrien Broner - Marcos Maidana - kartofelek - 17-12-2013 10:59 PM bardzo ale to bardzo miłe zdarzenie mój ulubiony bokser sprowadził na ziemię tego pajaca okazałem sie człowiekiem małej wiary nie wierząc że może dać radę to wygrać a tu proszę i do tego w inteligentnym stylu a nie na pałę |